Суп зі шпинатом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете урізноманітнити свій звичний раціон унікальною стравою, цей рецепт відмінно вам підійде. Сьогодні я розповім, як приготувати суп зі шпинатом і яйцем. Буде дуже смачно!
Ця страва відмінно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже в ньому міститься невелика кількість калорій. Суп зі шпинатом і яйцем прекрасно підійде в якості першого страви на вечерю. Він дуже смачний і легкий.
- Шпинат - 400 грам
- Кунжутну олію - 3/4 чайних ложки
- В'єтнамський рибний соус - 3/4 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
1
Для того щоб приготувати суп зі шпинатом і яйцем, необхідно зварити курячий бульйон. Для цього курку необхідно покласти в каструлю з водою, сіллю, перцем і довести до кипіння.
2
Листя шпинату необхідно промити і помістити на сковороду, яка попередньо розігріта і змазана кунжутним маслом. Додаємо рибний соус і ретельно перемішуємо.
3
Додаємо вміст сковороди в каструлю з курячим бульйоном і гарненько перемішуємо.
4
Збиваємо яйця і обережно вливаємо їх у суп, ретельно перемішуючи. Далі додаємо до смаку спеції.
При подачі прикрашаємо подрібненою зеленою цибулею. Суп зі шпинатом і яйцем готовий, смачного!
При подачі прикрашаємо подрібненою зеленою цибулею. Суп зі шпинатом і яйцем готовий, смачного!