Рецепт Суп зі шпинатом і яйцем фото

Суп зі шпинатом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Яйця , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви хочете урізноманітнити свій звичний раціон унікальною стравою, цей рецепт відмінно вам підійде. Сьогодні я розповім, як приготувати суп зі шпинатом і яйцем. Буде дуже смачно!

Опис приготування:

Ця страва відмінно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже в ньому міститься невелика кількість калорій. Суп зі шпинатом і яйцем прекрасно підійде в якості першого страви на вечерю. Він дуже смачний і легкий.

  • Шпинат - 400 грам
  • Кунжутну олію - 3/4 чайних ложки
  • В'єтнамський рибний соус - 3/4 чайних ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
1
Для того щоб приготувати суп зі шпинатом і яйцем, необхідно зварити курячий бульйон. Для цього курку необхідно покласти в каструлю з водою, сіллю, перцем і довести до кипіння.
2
Листя шпинату необхідно промити і помістити на сковороду, яка попередньо розігріта і змазана кунжутним маслом. Додаємо рибний соус і ретельно перемішуємо.
3
Додаємо вміст сковороди в каструлю з курячим бульйоном і гарненько перемішуємо.
4
Збиваємо яйця і обережно вливаємо їх у суп, ретельно перемішуючи. Далі додаємо до смаку спеції.
При подачі прикрашаємо подрібненою зеленою цибулею. Суп зі шпинатом і яйцем готовий, смачного!

Схожі рецепти