Рецепт Лаваш з рисом і яйцем фото

Лаваш з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Крупи , Лаваш , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Sиtnaya сніданок, яку можна легко взяти з собою на роботу або на пікнік.

Опис приготування:

Спочатку потрібно приготувати начинку. Мал і яйця відваріть, з'єднайте, додавши зелень і спеції. Сформуйте конвертики, обсмажте їх на сковороді. Подавати можна як теплими, так і трохи остиглими. Хай щастить!

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Вода - 1 Склянка (для варіння рису)
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Яйце - 4 штуки
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 1
Підготуємо продукти. Три яйця потрібно відварити, одне - залишити сирим.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 2
Відваріть рис в солоній воді до готовності.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 3
Поріжте лаваш на 4 частини.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 4
Порубати дрібно яйця варені.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 5
З'єднайте рис з яйцями, зеленню, спеціями.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 6
Можна додати ложечку сметани, якщо хочете. Начинка готова.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 7
Час, що залишився сире яйця змішуємо з сіллю і спеціями, це буде кляр.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 8
На лаваш кладемо столову ложку начинки, і звертаємо його.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 9
Отримуємо конвертик. Так само чинимо з іншими шматочками лаваша і начинкою.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 10
Занурюємо конвертики в яйце і смажимо на олії з двох боків до скориночки.
лаваш з рисом і яйцем - фото крок 11
Лаваш з рисом і яйцем готовий! приємного!

Схожі рецепти