Лаваш з рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Sиtnaya сніданок, яку можна легко взяти з собою на роботу або на пікнік.
Спочатку потрібно приготувати начинку. Мал і яйця відваріть, з'єднайте, додавши зелень і спеції. Сформуйте конвертики, обсмажте їх на сковороді. Подавати можна як теплими, так і трохи остиглими. Хай щастить!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Мал - 0, 5 склянки
- Вода - 1 Склянка (для варіння рису)
- Сіль, спеції - За смаком
- Яйце - 4 штуки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
Підготуємо продукти. Три яйця потрібно відварити, одне - залишити сирим.
Відваріть рис в солоній воді до готовності.
Поріжте лаваш на 4 частини.
Порубати дрібно яйця варені.
З'єднайте рис з яйцями, зеленню, спеціями.
Можна додати ложечку сметани, якщо хочете. Начинка готова.
Час, що залишився сире яйця змішуємо з сіллю і спеціями, це буде кляр.
На лаваш кладемо столову ложку начинки, і звертаємо його.
Отримуємо конвертик. Так само чинимо з іншими шматочками лаваша і начинкою.
Занурюємо конвертики в яйце і смажимо на олії з двох боків до скориночки.
Лаваш з рисом і яйцем готовий! приємного!