Ачма абхазька
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить!
Цей простий рецепт ачми абхазької вам точно сподобається! Це випічка хоч і відрізняється своєю простотою, а вас байдужими не залишить! Соковита начинка і м'яке тісто з хрусткими краями… Хіба це може бути несмачно? Чи впорається навіть новачок, рекомендую!
- Фарш - 500 грам
- Тісто листкове бездріжджове - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - 1 За смаком
1. Тісто розморозимо, розкачати в довгий тонкий пласт. Фарш перемішати з подрібненою цибулею і спеціями. Викладаємо поверх тесту, звертаємо в джгут.
2. Вийде довга "ковбаса" . Її ми скручуємо по колу, викладаємо в форму присипану борошном, і відправляємо в духовку запікатися при 180 градусах 30-40 хвилин.
3. Якщо є бажання, можна зверху змастити пиріг збитим яйцем (для "глянцевого" виду), а можна залишити, як є. Вийде смачно!