Ачма грузинська лінива
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування ачми грузинської ледачою навіть для новачків не складе клопоту. Ця страва - відмінний варіант для обіду або вечері.
Пропоную Вам приготувати ледачу ачму. Замість тесту ми будемо використовувати лаваш (в принципі, з назва вже слід, що сильно напружуватися не потрібно)). Сир використовуйте навпіл: адигейський сам по собі злегка рідкий, а ось твердий сир (в нашому випадку російський) додасть начинці потрібної консистенції. Для приготування ачми грузинської ледачою також не шкодуйте зелені - чим більше, тим краще (Braai, петрушка, кріп).
- Лаваш - 3 штуки
- Сир Адигейський - 250 грам
- Сир російський - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Приготуйте інгредієнти.
На великій тертці трьом сири.
Дрібно ріжемо кріп.
Яйця відварити, поріжте дрібно і з'єднайте з зеленню і сиром.
Заливаємо все молоком, додаємо спеції.
На змащене маслом деко викладаємо лаваш, начинку ділимо на три частини. Викладаємо на лаваш одну третину, потім накриваємо іншим лавашем, зверху знову третину начинки. І останній лаваш теж зверху, після чого відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-30 хвилин. Дістаньте ачму з духовки, викладіть зверху залишилася начинку, відправте знову в духовку і дайте ачме підрум'янитися. Подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного)