Рецепт Ачма грузинська лінива фото

Ачма грузинська лінива
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Простий рецепт приготування ачми грузинської ледачою навіть для новачків не складе клопоту. Ця страва - відмінний варіант для обіду або вечері.

Опис приготування:

Пропоную Вам приготувати ледачу ачму. Замість тесту ми будемо використовувати лаваш (в принципі, з назва вже слід, що сильно напружуватися не потрібно)). Сир використовуйте навпіл: адигейський сам по собі злегка рідкий, а ось твердий сир (в нашому випадку російський) додасть начинці потрібної консистенції. Для приготування ачми грузинської ледачою також не шкодуйте зелені - чим більше, тим краще (Braai, петрушка, кріп).

  • Лаваш - 3 штуки
  • Сир Адигейський - 250 грам
  • Сир російський - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
ачма грузинська лінива - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
ачма грузинська лінива - фото крок 2
На великій тертці трьом сири.
ачма грузинська лінива - фото крок 3
Дрібно ріжемо кріп.
ачма грузинська лінива - фото крок 4
Яйця відварити, поріжте дрібно і з'єднайте з зеленню і сиром.
ачма грузинська лінива - фото крок 5
Заливаємо все молоком, додаємо спеції.
ачма грузинська лінива - фото крок 6
На змащене маслом деко викладаємо лаваш, начинку ділимо на три частини. Викладаємо на лаваш одну третину, потім накриваємо іншим лавашем, зверху знову третину начинки. І останній лаваш теж зверху, після чого відправляємо в розігріту до 180 З духовку на 20-30 хвилин. Дістаньте ачму з духовки, викладіть зверху залишилася начинку, відправте знову в духовку і дайте ачме підрум'янитися. Подаємо, прикрасивши зеленню. Смачного)

Схожі рецепти