Лінива ачма в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати ледачу ачму в мультиварці! Ця страва виходить неймовірно соковитим, ситним і смачним! А готуючи в мультиварці, вам всього-то треба її включити і дістати готову страву!
Ця лінива ачма в мультиварці в домашніх умовах готується легко і просто! Чесно кажучи, я фанат сирів, тому їх у мене завжди знайдеться в достатку. Але навіть якщо у вас вдома є тільки голландський сир та ще сирок на кшталт "дружби", все одно не бійтеся готувати, вийде дуже смачно! Читайте простий варіант, як приготувати ледачу ачму в мультиварці.
- Кефір - 300 грам
- Фета - 100 грам
- Бринза - 100 грам
- Добре - 150 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Лаваш - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Змішаємо спочатку для заливки збиті яйця і кефір зі спеціями. Чашу мультиварки змажемо маслом, розстеляємо один лаваш так, щоб краї звисали. Викладаємо фету і бринзу, трохи мнемо виделкою. Доливаємо половину заливки, а далі рвемо на шматочки залишився лаваш і викладаємо сюди ж.
2. Лаваш як би "топимо" в дієти суміші. Далі подрібнити і викладаємо весь сир.
3. Тепер просто загортаємо звисають краю лаваша всередину і заливаємо блюдо залишилася дієти сумішшю. Запікаємо в режимі "випічка" 35-40 хвилин.
4. Якщо хочете, щоб ачма вийшла рум'яна, приблизно через 20 хвилин готування переверніть акуратно блюдо в мультиварці догори дном і готуйте ще стільки ж. Далі ріжемо квадратами і подаємо до столу!