Рецепт Шашлик свинячий фото

Шашлик свинячий
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня , Грузинська кухня , Азербайджанська кухня , Абхазька кухня , Осетинська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Часник , Цибуля , Свиняча корейка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Невід'ємна частина майже кожного відпочинку на природі - то шашлик. Його можна готувати з будь-якого м'яса, але мій улюблений - свинячий шашлик. Мало хто відязикаться від ароматного і пряного шматочка м'яса з димком.

Опис приготування:

Свинячий шашлик готувати дуже просто, сьогодні я розповім, як приготувати шашлик свинячий в маринаді з кмином і паприкою. Я люблю цей маринад: він додає м'ясу ніжний аромат, робить його пряним і м'яким. Щоб шашлик вийшов смачним і соковитим, потрібно строго дотримуватися рецептуру і дати м'ясу добре промаринуватися: як мінімум 5-6 годин. Ну а якщо час дозволяє, то м'ясо бажано залишити в маринаді на цілу ніч.

  • Свинина - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Орегано сушений - 2 чайних ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Лимонний сік - 4 Ст. Ложки
  • Червоний винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
1
М'ясо промийте та висушіть, наріжте шматочками і складіть у велику миску. Чистий цибулю, часник і поріжте: цибулю - кільцями, часник - дрібними кубиками, додайте до м'яса.
2
Приправити сіллю і poperčite, додайте орегано, лимонний сік, рослинне масло і оцет. Гарненько все перемішайте. Складіть м'ясо в герметичний пакет і поставте маринуватися в холодильник на 5-6 годин.
3
Розпаліть мангал - і можна нанизувати м'ясо на шампури. Шматочки м'яса чергуйте з кільцями цибулі, він додасть аромат і солодку нотку м'яса. М'ясо смажиться від 15 хвилин 30 хвилин в залежності від розміру шматочків і кількості спека в мангалі.

Схожі рецепти