Свинячий шашлик з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати смачні шашлик - це перше, що потрібно зробити на пікніку. У кожного є свій рецепт і свої тонкощі. Розповім і свій варіант, як приготувати свинячий шашлик з оцтом.
Від такого соковитого і апетитного шашлику не відязикаться ніхто. М'ясо виходить просто чудово ароматним і м'яким. Коли ми виходимо на природу, всі питають таємний інгредієнт, який ми додаємо в маринад. Їжте шашлик, не знімаючи його з шампура, так ще смачніше
- Свинина - 1 кілограм
- Оцет - 100 мілілітрів
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1
У глибоку емальовану або скляну ємність викладіть порізані шматочки м'яса.
2
Приправте сіллю, перцем, соком лимона і оцтом. Перемішайте.
3
Цибуля подрібніть блендером в кашку і залийте в м'ясо.
4
Закрийте харчовою плівкою і залиште в холодильнику на 2-3 години маринуватися.
5
Помідори наріжте кільцями, дрібно порубати зелена цибуля.
6
Нанижіть м'ясо на шампури і смажте на мангалі, поливаючи маринадом.
7
Подавайте шашлики з помідорами і зеленою цибулею. Смачного!