Свинячий шашлик по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
У свині досить жирне і ніжне м'ясо, яке швидко вбирає маринад і не пересихає при приготуванні на вогні. Рекомендую заглянути і обов'язково приготувати свинячий шашлик по-українськи.
Давайте приготуємо смачний і соковитий шашлик зі свинини на мангалі. Пропоную вам кращий сімейний рецепт маринаду для шашлику. Відмінна закуска на природі з м'яса. Маринад з цього рецепта - найкращий з усіх, яких мені коли-небудь доводилося куштувати. Він створений для соковитого, ароматного і дуже смачного м'яса! Дуже рекомендую!
- Свинина - 2 кілограма
- Цибуля - 7 штук
- Томатний сік - 1 літр
- Лавровий лист - 3 штуки
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Промийте м'ясо під проточною водою і наріжте кубиками 4х4 сантиметри.
2. Підготуйте продукти для маринаду.
3. Наріжте цибулю на великі частини.
4. Помістіть цибулю в каструлю, Připravte паприки, koriandrom, сіллю і перцем за смаком, залийте все томатним соком і помістіть в маринад м'ясо на день.
5. Насадити м'ясо і цибулю, нарізану кільцями, на шампура і смажте шашлик на мангалі до готовності м'яса.