Рецепт Свинячий шашлик по-українськи фото

Свинячий шашлик по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

У свині досить жирне і ніжне м'ясо, яке швидко вбирає маринад і не пересихає при приготуванні на вогні. Рекомендую заглянути і обов'язково приготувати свинячий шашлик по-українськи.

Давайте приготуємо смачний і соковитий шашлик зі свинини на мангалі. Пропоную вам кращий сімейний рецепт маринаду для шашлику. Відмінна закуска на природі з м'яса. Маринад з цього рецепта - найкращий з усіх, яких мені коли-небудь доводилося куштувати. Він створений для соковитого, ароматного і дуже смачного м'яса! Дуже рекомендую!

  • Свинина - 2 кілограма
  • Цибуля - 7 штук
  • Томатний сік - 1 літр
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
свинячий шашлик по-українськи - фото крок 1
1. Промийте м'ясо під проточною водою і наріжте кубиками 4х4 сантиметри.
свинячий шашлик по-українськи - фото крок 2
2. Підготуйте продукти для маринаду.
свинячий шашлик по-українськи - фото крок 3
3. Наріжте цибулю на великі частини.
свинячий шашлик по-українськи - фото крок 4
4. Помістіть цибулю в каструлю, Připravte паприки, koriandrom, сіллю і перцем за смаком, залийте все томатним соком і помістіть в маринад м'ясо на день.
свинячий шашлик по-українськи - фото крок 5
5. Насадити м'ясо і цибулю, нарізану кільцями, на шампура і смажте шашлик на мангалі до готовності м'яса.

Схожі рецепти