Свинячий шашлик в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Свинячий шашлик в лаваші - це сама що ні на є літня закуска. Ніжні шматочки свинини з овочами і соусом, загорнуті в лаваш, виходять мега-смачними. Неодмінно раджу спробувати і вам!
Свинячий шашлик в лаваші дуже зручно подавати, коли ви знаходитесь на природі. В руках відразу і м'ясо, і овочі, і соус, і хліб. Не потрібні ні вилки, ні тарілки. До речі, шашлик ви можете приготувати з будь-якого рецепту (впевнена, у кожного є свій перевірений варіант), але ось подавати раджу саме в лаваші. Сподобається і вам, і вашим гостям.
Отже, дивіться, як приготувати свинячий шашлик в лаваші.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Оцет 9% - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Лаваш - 2 штуки
- Зелень салату - 4-6 штук
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Свинину заздалегідь замаринуйте тим способом, який ви найбільше любите. Я порізала м'ясо на невеликі шматки, посолила за смаком, додала трохи оцту 9%, перемішала і відправила на 2 години в холодильник.
Смажити шашлик можна як на мангалі, так і в духовці. Сьогодні я пропоную засмажити шашлик в духовці. Просто надіньте шматки м'яса на бамбукові шпажки або китайські палички і відправте в духовку при 180 градусах на 30-40 хвилин.
Поки шашлик в духовці, замаринуйте цибулю. Для цього кожну цибулину поріжте кільцями, складіть в невелику піалу. Змішайте воду з оцтом і залийте отриманою рідиною лук. Залиште на 15-20 хвилин.
Тим часом шашлик готовий.
Лист лаваша розкладіть на робочій поверхні. За бажанням його можна змастити кетчупом або майонезом. Потім викладіть листя салату, маринована цибуля.
Потім покладіть шматочки шашлику.
Спочатку подверніте нижній край лаваша, потім боки. Свинячий шашлик в лаваші готовий. Їжте із задоволенням!