Рецепт Буглама з баранини фото

Буглама з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня , Абхазька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Помідор, Баранина, Цибуля
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачне і дуже ситне блюдо з баранини з овочами, яке сподобається в першу чергу чоловікам.

Ця страва гідно того, щоб бути приготованим на невелике сімейне свято, а не тільки на обід. Воно ситне, смачне, красиве і готувати його досить легко. Буглама готується виключно в соку від овочів і м'яса, який виділяється при готуванні. Тому для приготування буглама вам знадобиться товстостінна посуд з щільно прилягає кришкою. Рецепт приготування цього кавказького страви дуже простий. Головне - вибрати гарне м'ясо і дотримуватися режиму готування. Пропоную вам рецепт буглама з баранини з фото, за допомогою якого ви зможете приготувати смачну і ситне блюдо на обід. Горн - це два в одному, і суп, і друга страва. Ваш чоловік буде задоволений таким обідом, тому обов'язково скористайтеся цим рецептом буглама з баранини. Отже, читаємо, уважно дивимося фото і готуємо.

  • Баранина - 600-700 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля - 300-400 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Перець болгарський - 1-2 штук
  • Помідори - 500 грам
  • Баклажани - 1-2 штук
  • Спаржева квасоля - 400 грам
  • Зелень - 75 грам (різна - петрушка, Braai, кріп, базилік)
  • Вуглеводи - 100 грам (можна замінити 1 столовою ложкою соку лимона або оцту)
  • Перець гострий - 1 штука
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
буглама з баранини - фото крок 1
Баранину моєму, зрізаємо м'якоть з кістки і прибираємо надлишок жиру. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматки.
буглама з баранини - фото крок 2
Баранячий жир нарізаємо маленькими шматочками і витоплюємо його в жаровні. Шкварки потім прибираємо.
буглама з баранини - фото крок 3
Злегка обсмажуємо м'ясо на витопленому жирі, а потім прибираємо його в окремий посуд.
буглама з баранини - фото крок 4
Цибуля чистий, миємо й нарізаємо кільцями або півкільцями. Викладаємо його в залишився від смаження м'яса жир і злегка прітушіваем.
буглама з баранини - фото крок 5
Хвилини 3-4 tusim цибулю, потім викладаємо на нього обсмажене м'ясо.
буглама з баранини - фото крок 6
Якщо вам подобаються гострі страви - тоді гострий перець наріжте, якщо ні - просто покладіть його цілком серед м'яса. Очищені картоплю і моркву нарізаємо кружечками і викладаємо поверх м'яса.
буглама з баранини - фото крок 7
Очищаємо від насіння болгарський перець, нарізаємо смужками і викладаємо поверх картоплі з морквою. Поверх перцю - кружечки баклажан. Шкірку з баклажан можна очистити.
буглама з баранини - фото крок 8
Наступний шар - підготовлена ​​спаржева квасоля і дрібно нарізану зелень.
буглама з баранини - фото крок 9
Помідори очищаємо від шкірки і подрібнюємо разом з аличі або змішуємо з лимонним соком. Додаємо сіль і добре розмішуємо. Виливаємо соус поверх верхнього шару овочів. Зверху можна покласти гілочку розмарину. Закриваємо нашу жаровню кришкою і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку години на півтора.

Схожі рецепти