Буглама з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і дуже ситне блюдо з баранини з овочами, яке сподобається в першу чергу чоловікам.
Ця страва гідно того, щоб бути приготованим на невелике сімейне свято, а не тільки на обід. Воно ситне, смачне, красиве і готувати його досить легко. Буглама готується виключно в соку від овочів і м'яса, який виділяється при готуванні. Тому для приготування буглама вам знадобиться товстостінна посуд з щільно прилягає кришкою. Рецепт приготування цього кавказького страви дуже простий. Головне - вибрати гарне м'ясо і дотримуватися режиму готування. Пропоную вам рецепт буглама з баранини з фото, за допомогою якого ви зможете приготувати смачну і ситне блюдо на обід. Горн - це два в одному, і суп, і друга страва. Ваш чоловік буде задоволений таким обідом, тому обов'язково скористайтеся цим рецептом буглама з баранини. Отже, читаємо, уважно дивимося фото і готуємо.
- Баранина - 600-700 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля - 300-400 грам
- Морква - 1-2 штук
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Помідори - 500 грам
- Баклажани - 1-2 штук
- Спаржева квасоля - 400 грам
- Зелень - 75 грам (різна - петрушка, Braai, кріп, базилік)
- Вуглеводи - 100 грам (можна замінити 1 столовою ложкою соку лимона або оцту)
- Перець гострий - 1 штука
- Сіль - 1, 5 чайних ложки