Буглама зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
На Кавказі до м'яса особливе ставлення, тому все і страви з нього тут виходять особливо смачними і ароматними, не стала винятком і буглама, яка готується з шматочків м'яса і овочів.
Це традиційне кавказьке блюдо прийнято готувати з баранини і овочів і довгий час гасити все це в невеликій кількості рідини, завдяки чому смак у нього виходить дуже насичений і яскравий. Це відмінний варіант для ситного обіду або вечері, але от особисто я замість баранини частіше використовую інше м'ясо і хочу розповісти вам, як зробити бугламу зі свинини. Такий варіант мені подобається набагато більше, адже у баранини досить специфічний смак, а ось свинина якось рідніше, та й купити її можна в будь-якому магазині. Так що цей варіант буглама виходить не тільки дуже смачним, але і досить економічним, особливо в овочевий сезон. Обов'язково спробуйте зробити бугламу зі свинини в домашніх умовах, сподіваюся, це блюдо сподобається вам і вже зовсім скоро стане одним з найулюбленіших.
- Свинина - 600 грам(eskalop )
- Картопля - 4 штуки
- Баклажан - 4 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вода або бульйон - 2 склянки
- Зелень свіжа - 60 грам(Braai, кріп, базилік, гострий перець)
- Спеції - За смаком(ucho-сунелі, перець чорний мелений )
- Сіль - За смаком