Рецепт Сливовий мус фото

Сливовий мус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти , Слива
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мус з жовтої сливи на зиму. Така заготовка підійде для приготування різних десертів, може бути прошарком в торті. Мус в застиглому вигляді густої, при нагріванні стає рідким.

Опис приготування:

Мус виходить солодкий з приємною кислинкою. У мене солодка зливу, досить 400 грам цукру. Якщо зливу кисла, корегуйте кількість цукру за смаком. Мус можна готувати з будь-якої стиглої сливи.

  • Слива - 1 кілограм
  • Цукор - 400-600 грам
сливовий мус - фото крок 1
Побудувати басейн і цукор.
сливовий мус - фото крок 2
Видаляємо кісточки з сливи і викладаємо половинки в каструлю з товстим дном.
сливовий мус - фото крок 3
Додаємо цукор.
сливовий мус - фото крок 4
Ставимо каструлю на малий вогонь. Слива, при нагріванні, миттєво пускає сік.
сливовий мус - фото крок 5
Готуємо близько 30 хвилин на невеликому Вогні.
сливовий мус - фото крок 6
Перемелюємо блендером до однорідної консистенції.
сливовий мус - фото крок 7
Киплячий мус викладаємо в стерильні банки і закочує. Готово!

Схожі рецепти