Рецепт Пиріг сливовий (старовинний рецепт) фото

Пиріг сливовий (старовинний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Слива
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Пироги

Пироги з соковитими фруктами мої улюблені. У них поєднується солодко-кислий смак, який приваблює багатьох людей. І пограти з начинкою завжди можна. Або ж можна знайти перевірений часом варіант.

Рецептів подібної випічки дуже багато. Але я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати Пиріг сливовий (старовинний рецепт). У ньому використані найпростіші інгредієнти. Додавання лише одне - розпушувач. Його можете замінити на соду з оцтом. Смак вам здасться знайомим з дитинства, особливо, якщо ви будете використовувати садові фрукти.

  • Цукор - 250 грам
  • Борошно пшеничне - 400 грам
  • Слива - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Розпушувач, пакетик - 1 штука
  • Ванілін - 1 щіпка
пиріг сливовий (старовинний рецепт) - фото крок 1
Для початку збийте яйця з цукром до піни. Потім влийте до них масло, постійно збиваючи. Окремо з'єднайте ванілін з молоком, а потім влийте його до яєчної маси. В іншому посуді змішайте борошно з розпушувачем.
пиріг сливовий (старовинний рецепт) - фото крок 2
Тепер з'єднайте обидві суміші, замішавши тісто. Викладіть його в змащену маслом форму для випічки. Зливи наріжте половинками. Розкладіть їх по всьому тесту.
пиріг сливовий (старовинний рецепт) - фото крок 3
Випікайте пиріг при 180 градусах протягом 35 хвилин в духовці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти