Капуста на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати капусту на зиму. Закуска вийде відмінна - капусту мілко не шаткуємо, так що вона буде хрусткою і соковитою. А маринад спеціальний робить її ще смачніше! рекомендую!
Ця капуста на зиму в домашніх умовах готується дуже швидко і просто. Зараз переконайтеся самі! А взимку відкриєте банку і зрозумієте, що навіть швидкі і прості рецепти можуть давати приголомшливий результат - смачну зиязик закуску!
- Капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець горошком - 3 штуки
- Гвоздика - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцтова есенція - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 2 Ст. Ложки

1. На дно стерильної дволітровою банки складаємо спеції і часник. Заповнюємо крупно порізаними овочами - морквою і капустою. Укладаємо щільно.

2. Додамо сіль, цукор і оцет наверх. Заливаємо окропом під горлечко, закочує стерильною кришкою і перевертаємо банку.

3. Нехай стоїть, закутана в ковдру, до повного охолодження. Потім можна переставити в комору. Взимку спробуєте, як смачно!