Цвітна капуста гостра на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цвітної капусти гострої на зиму підкине вам ще одну ідею щодо того, як можна заготовити цей смачний овоч на зиму. Виходить класна заготівля - взимку просто змітають з тарілок!
Я дуже люблю все гостре, і так уже виходить, що практично всі мої рецепти найчастіше включають в себе червоний гострий перчик, а сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити кольорову капусту гостру на зиму - це відмінна закуска, яка, безсумнівно, сподобається і вам. Я завжди готую кілька баночок, які пускаю в справу протягом зими: частина ставлю на святковий стіл в новий рік та інші свята, а частина пускаю на салати. Загалом, дуже корисний рецепт, як не крути, а особливо таку закуску любить мій свекор, жодне застілля без неї не проходить. А зробити її дуже легко, і зараз я поділюся з вами рецептом приготування цвітної капусти гострої на зиму.
- Кольорова капуста - 1 штука (середній качан )
- Кріп свіжий - 20 грам
- Перець гіркий стручковий - 1 штука
- Часник - 6-7 зубчиків
- Перець горошком - 9 штук
- Сіль - 50 грам
- Цукор - 50 грам
- Оцет - 50 грам