Капуста гостра маринована
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати закусочний салат, який би сподобався більшості ваших гостей і близьких, то придивіться до цього рецепту і дізнайтеся, як приготувати капусту гостру мариновану.
Перед вами простий рецепт капусти гострої маринованої. Спосіб її приготування дуже простий, але смак Капусточка виходить відмінним. Хрустка, ostrenьkaя, з пікантним присмаком часнику - вона може стати прекрасним доповненням до подачі м'ясних страв, картопляних гарнірів. До того ж це прекрасна закуска, яка нікого не залишає байдужим.
- Капуста білокачанна - 2, 5 кілограма
- Часник - 3 зубчики
- Перець чилі - За смаком
- Морква - 3-4 штук
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Склянка
- Оцет 9% - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
1. Перед тим, як приготувати капусту гостру мариновану, підготуйте і необхідні інгредієнти. Насамперед, нашинкуйтекапусту тонкою соломкою. Потім помийте морква. Очистіть її. Натріть на тертці з великим полотном. В окремому посуді з'єднайте нашатковану капусту і крупно натерту моркву. Перемішайте.
2. Очистіть головку часнику. Відокремте три зубчики. Натріть їх на тертці або пропустіть через Часничниці. З'єднайте роздавлений часник і перець чилі з капустою і морквою.
3. Потім підготуйте гарячий маринад. Покладіть в кипляче воду такі інгредієнти: цукор, сіль; влийте оцет, трохи пізніше - пісне масло. Доведіть до кипіння і вимкніть.
4. У капусту, викладену в глибоку ємність, вилийте весь маринад, відразу ж після того, як знімете з вогню.
5. Капусту, залиту гарячим маринадом, накрийте (краще кришкою від каструлі). Поставте для маринування на 24 годину. Коли капуста промаринуется, розкладіть її по банках. Зберігати таку капусту необхідно в холодильнику. Подавайте до столу з картоплею, м'ясними стравами або просто, як закуску. Смачного.