Рецепт Капуста гостра маринована фото

Капуста гостра маринована
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.

Якщо ви хочете приготувати закусочний салат, який би сподобався більшості ваших гостей і близьких, то придивіться до цього рецепту і дізнайтеся, як приготувати капусту гостру мариновану.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт капусти гострої маринованої. Спосіб її приготування дуже простий, але смак Капусточка виходить відмінним. Хрустка, ostrenьkaя, з пікантним присмаком часнику - вона може стати прекрасним доповненням до подачі м'ясних страв, картопляних гарнірів. До того ж це прекрасна закуска, яка нікого не залишає байдужим.

  • Капуста білокачанна - 2, 5 кілограма
  • Часник - 3 зубчики
  • Перець чилі - За смаком
  • Морква - 3-4 штук
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
капуста гостра маринована - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати капусту гостру мариновану, підготуйте і необхідні інгредієнти. Насамперед, нашинкуйтекапусту тонкою соломкою. Потім помийте морква. Очистіть її. Натріть на тертці з великим полотном. В окремому посуді з'єднайте нашатковану капусту і крупно натерту моркву. Перемішайте.
капуста гостра маринована - фото крок 2
2. Очистіть головку часнику. Відокремте три зубчики. Натріть їх на тертці або пропустіть через Часничниці. З'єднайте роздавлений часник і перець чилі з капустою і морквою.
капуста гостра маринована - фото крок 3
3. Потім підготуйте гарячий маринад. Покладіть в кипляче воду такі інгредієнти: цукор, сіль; влийте оцет, трохи пізніше - пісне масло. Доведіть до кипіння і вимкніть.
капуста гостра маринована - фото крок 4
4. У капусту, викладену в глибоку ємність, вилийте весь маринад, відразу ж після того, як знімете з вогню.
капуста гостра маринована - фото крок 5
5. Капусту, залиту гарячим маринадом, накрийте (краще кришкою від каструлі). Поставте для маринування на 24 годину. Коли капуста промаринуется, розкладіть її по банках. Зберігати таку капусту необхідно в холодильнику. Подавайте до столу з картоплею, м'ясними стравами або просто, як закуску. Смачного.

Схожі рецепти