Перець фарширований квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний рецепт доступного страви - перець фарширований квасолею. Подавати перець можна до обіду або в якості ситної вечері.
Перець фарширований квасолею виходить соковитим і дуже смачним. Щоб це блюдо було більш апетитним, квасоля можна використовувати в аджике. Також додамо трохи майонезу і сир. Запечена перець можна подавати самостійно або з легкими гарнірами.
- Перець солодкий - 1 штука
- Квасоля в аджике - 150 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сир - 100 грам (твердий)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Перець очистіть і сполосніть, розріжте на дві половини, які ми будемо начиняти.
Наповніть половинки перцю квасолею в аджике. Якщо використовуєте звичайну квасоля, можете додати трохи соусу або кетчупу.
Додайте в заготовку трохи майонезу. Сіль і перець використовуйте за смаком.
Твердий сир натріть на дрібній тертці, посипте перець. Після перекладіть перець на деко, запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 20 хвилин.
Смачного!