Тушковані кабачки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є в наявності кабачок і квасолю, то будьте впевнені в тому, що ви просто і швидко приготуєте чудовий вечеря. Причому впорається з цим навіть починаюча господиня.
Ця страва готується на сковороді і на це йде в цілому трохи більше половини години. Блюдо завжди виходить не тільки ароматним, але ще і неймовірно смачним і апетитним. Ділюся з вами рецептом, як приготувати тушковані кабачки з квасолею.
- Кабачок - 1 штука
- Квасоля - 1 банку (в томатному соусі)
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачок наріжте великим кубиком, цибулю наріжте дрібними кубиками.
У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажити цибулю.
До цибулі додайте кабачки, обсмажуйте разом 5 хвилин.
Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
Додайте квасолю, томатну пасту, Тушіте 5 хвилин.
Додайте дрібно нарізаний часник. Тушіте 3 хвилини.
Тушковані кабачки з квасолею готові. Смачного!