Рецепт Тушковані кабачки з квасолею фото

Тушковані кабачки з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Середземноморська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Кабачок , Червона квасоля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас є в наявності кабачок і квасолю, то будьте впевнені в тому, що ви просто і швидко приготуєте чудовий вечеря. Причому впорається з цим навіть починаюча господиня.

Опис приготування:

Ця страва готується на сковороді і на це йде в цілому трохи більше половини години. Блюдо завжди виходить не тільки ароматним, але ще і неймовірно смачним і апетитним. Ділюся з вами рецептом, як приготувати тушковані кабачки з квасолею.

  • Кабачок - 1 штука
  • Квасоля - 1 банку (в томатному соусі)
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Олія соняшникова - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 2
Кабачок наріжте великим кубиком, цибулю наріжте дрібними кубиками.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 3
У розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла обсмажити цибулю.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 4
До цибулі додайте кабачки, обсмажуйте разом 5 хвилин.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 6
Додайте квасолю, томатну пасту, Тушіте 5 хвилин.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 7
Додайте дрібно нарізаний часник. Тушіте 3 хвилини.
тушковані кабачки з квасолею - фото крок 8
Тушковані кабачки з квасолею готові. Смачного!

Схожі рецепти