Рецепт Кабачки, тушковані з куркою фото

Кабачки, тушковані з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Кабачок, Куряча грудка
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Рагу

Якщо є можливість купити свіжі овочі, то я їй користуюся. Цього разу мій вибір припав на кабачки. Хотів зробити з них що-небудь просте, але ситне на всю сім'ю. Ділюся з вами рецептом.

Розповім вам, як приготувати кабачки, тушковані з куркою. Виходить дієтичне рагу. З інгредієнтів я більше нічого цінного не додавала, тільки сметану. А ви можете спробувати поєднати ще якісь овочі в цій страві. Наприклад, баклажани чи помідори.

  • Кабачок - 500 грам
  • Куряча грудка - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
кабачки, тушковані з куркою - фото крок 1
Грудку промийте і наріжте скибочками середньої величини.
кабачки, тушковані з куркою - фото крок 2
Потім курку обсмажити в маслі з двох сторін. Не забудьте її посолити і поперчити.
кабачки, тушковані з куркою - фото крок 3
Кабачок добре помийте. Видаліть з нього плодоніжку і насіння. Натріть овоч на крупній тертці.
кабачки, тушковані з куркою - фото крок 4
Додайте кабачок до курки. Перемішайте і влийте воду. Доведіть страву до кипіння.
кабачки, тушковані з куркою - фото крок 5
Додайте сметану до інгредієнтів. Зменшіть вогонь і тушкуйте рагу протягом 15-20 хвилин під кришкою.
кабачки, тушковані з куркою - фото крок 6
Потім посоліть гаряче при необхідності і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти