Кабачки, тушковані з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо є можливість купити свіжі овочі, то я їй користуюся. Цього разу мій вибір припав на кабачки. Хотів зробити з них що-небудь просте, але ситне на всю сім'ю. Ділюся з вами рецептом.
Розповім вам, як приготувати кабачки, тушковані з куркою. Виходить дієтичне рагу. З інгредієнтів я більше нічого цінного не додавала, тільки сметану. А ви можете спробувати поєднати ще якісь овочі в цій страві. Наприклад, баклажани чи помідори.
- Кабачок - 500 грам
- Куряча грудка - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Грудку промийте і наріжте скибочками середньої величини.
Потім курку обсмажити в маслі з двох сторін. Не забудьте її посолити і поперчити.
Кабачок добре помийте. Видаліть з нього плодоніжку і насіння. Натріть овоч на крупній тертці.
Додайте кабачок до курки. Перемішайте і влийте воду. Доведіть страву до кипіння.
Додайте сметану до інгредієнтів. Зменшіть вогонь і тушкуйте рагу протягом 15-20 хвилин під кришкою.
Потім посоліть гаряче при необхідності і подавайте. Смачного!