Рецепт Млинці з цільнозерновий борошна фото

Млинці з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Цільнозернове борошно
Пісні страви
На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 15 хв.

А чи відомо вам, що цільнозерновий мука, корисніша ніж біла? Таке борошно містить корисні вітаміни і мінерали, а також клітковину, корисну для організму. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування млинців з цільнозерновий борошна. Яйця змішуємо з сіллю і цукром, додаємо підігрітий кефір, попередньо змішаний з водою. Потім засипаємо борошно, перемішуємо тісто до однорідності. Випікаємо смачні млинці і подаємо їх на стіл з варенням і сметаною. Хай щастить!

  • Яйце - 1 штука
  • Борошно цільнозернове - 350 грам
  • Кефір - 200 грам
  • Вода - 40 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
млинці з цільнозерновий борошна - фото крок 1
У каструльці змішуємо кефір з водою. Трошки підігріваємо.
млинці з цільнозерновий борошна - фото крок 2
В окремий посуд втручаємося яйце, засипаємо сіль і цукор.
млинці з цільнозерновий борошна - фото крок 3
Додайте кефір, перемішайте.
млинці з цільнозерновий борошна - фото крок 4
Всипте борошно, ретельно перемішавши, щоб в тесті не було грудочок.
млинці з цільнозерновий борошна - фото крок 5
На рослинному маслі обсмажуємо млинці з двох сторін, до рум'яного кольору. Смачного!

Схожі рецепти