Млинці з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
А чи відомо вам, що цільнозерновий мука, корисніша ніж біла? Таке борошно містить корисні вітаміни і мінерали, а також клітковину, корисну для організму. Рекомендую приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування млинців з цільнозерновий борошна. Яйця змішуємо з сіллю і цукром, додаємо підігрітий кефір, попередньо змішаний з водою. Потім засипаємо борошно, перемішуємо тісто до однорідності. Випікаємо смачні млинці і подаємо їх на стіл з варенням і сметаною. Хай щастить!
- Яйце - 1 штука
- Борошно цільнозернове - 350 грам
- Кефір - 200 грам
- Вода - 40 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
У каструльці змішуємо кефір з водою. Трошки підігріваємо.
В окремий посуд втручаємося яйце, засипаємо сіль і цукор.
Додайте кефір, перемішайте.
Всипте борошно, ретельно перемішавши, щоб в тесті не було грудочок.
На рослинному маслі обсмажуємо млинці з двох сторін, до рум'яного кольору. Смачного!