Зелені млинці з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
Млинці зі шпинатом виходять яскравими, смачними і корисними. Спробуйте!
Млинці можна подавати з різними начинками: з яйцем, фаршем, цибулею, зеленню або сиром.
- Яйце - 1 штука
- Вода - 250 мілілітрів
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цільнозернове борошно - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
- Розпушувач - 1/3 чайних ложки
1
1. Яйце змішайте з водою.
2
2. Цельнозерновую борошно просійте. Додайте 1/3 чайної ложки розпушувача. Добре перемішайте.
3
3. Шпинат пробийте блендером разом з молоком до однорідної маси.
4
4. Змішайте тісто зі шпинатом. Залиште на 10-15 хвилин.
5
5. Перемішайте тісто ще раз. Випікайте млинці на розігрітій сковороді з двох сторін.