Рецепт Зелені млинці з цільнозерновий борошна фото

Зелені млинці з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Борошно, Зелень, Шпинат, Цільнозернове борошно
Вегетаріанське харчування
На обід, На сніданок
Випічка, Млинці

Млинці зі шпинатом виходять яскравими, смачними і корисними. Спробуйте!

Млинці можна подавати з різними начинками: з яйцем, фаршем, цибулею, зеленню або сиром.


  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цільнозернове борошно - 100 грам
  • Шпинат - 100 грам
  • Розпушувач - 1/3 чайних ложки
1
1. Яйце змішайте з водою.
2
2. Цельнозерновую борошно просійте. Додайте 1/3 чайної ложки розпушувача. Добре перемішайте.
3
3. Шпинат пробийте блендером разом з молоком до однорідної маси.
4
4. Змішайте тісто зі шпинатом. Залиште на 10-15 хвилин.
5
5. Перемішайте тісто ще раз. Випікайте млинці на розігрітій сковороді з двох сторін.

Схожі рецепти