Хліб з цільнозерновий борошна без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Хліб з цільнозерновий борошна без дріжджів - безумовно корисний і цінний продукт. Ленд себе, ви все робите власними руками з натуральних інгредієнтів. До того ж, готується хлібець швидко.
Приготуємо хліб з цільнозерновий борошна без дріжджів в домашніх умовах. З'єднуємо подрібнені вівсяні пластівці, цельнозерновую борошно і розпушувач. Вливаємо сироватку з цукром і сіллю. Руками замішуємо тісто. Змащуємо деко рослинним маслом, формуємо на ньому хліб, який випікаємо в духовці 25 хвилин при температурі 220 градусів. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка (цільнозерновий)
- Пластівці вівсяні - 1 Склянка
- Сироватка - 1 Склянка
- Розпушувач - 10 грам
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Змішайте цукор і сіль у склянці з сироваткою. Вівсяні пластівці потрібно подрібнити в кавомолці або за допомогою блендера. Далі змішуємо пластівці з розпушувачем і пшеничним борошном. У центрі робимо виїмку.
Вливаємо сироватку, також додаємо 1 ст.Л. Рослинної олії. Перемішуємо тісто.
Тісто потрібно замісити до однорідності.
Прогріваємо духовку. На деко, змащений олією, викладаємо тісто. Формуємо з нього хліб або батон. Ножем робимо кілька надрізів. Випікаємо хліб в духовці 25 хвилин, температура 220 градусів.
Приготований хліб викладаємо на решітку для охолодження. Смачного!