Рецепт Соковита свинина на сковороді фото

Соковита свинина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Ківі
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Щоб соковита свинина на сковороді в домашніх умовах побалувала ваші смакові рецептори, її слід попередньо замаринувати. В даному рецепті ми використовуємо кислий фруктовий маринад.

Зіпсувати соковиту свинину на сковороді в домашніх умовах неможливо, якщо вона буде добре промаринуватися. Обсмажте її з двох сторін на слабкому вогні до появи золотистого кольору і гарячої подавайте до столу. Для цієї страви, безсумнівно, краще брати свинину.

  • Свинина - 800 грам
  • Ківі - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 50 грам
соковита свинина на сковороді - фото крок 1
1. Стейк, як відомо, можна приготувати з будь-якого м'яса, ми візьмемо свинину. Щоб вона вийшло соковитою - приготуємо маринад.
соковита свинина на сковороді - фото крок 2
2. Відбиваємо м'ясо ножем з двох сторін, після чого можна посолити і приправити за смаком.
соковита свинина на сковороді - фото крок 3
3. Ківі нарізаємо кубиками. М'ясо поміщаємо в глибоку ємність і перемішуємо з ківі. Даємо постояти близько півгодини.
соковита свинина на сковороді - фото крок 4
3. Відправляємо м'ясо смажиться на сковороду. Масло краще вибрати оливкова.
соковита свинина на сковороді - фото крок 5
5. Обсмажуємо з двох сторін і подаємо на великому блюді. Як гарнір і прикраси можна використовувати маринований кільцями цибулю, зелень або свіжі овочі.

Схожі рецепти