Соковита свинина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Щоб соковита свинина на сковороді в домашніх умовах побалувала ваші смакові рецептори, її слід попередньо замаринувати. В даному рецепті ми використовуємо кислий фруктовий маринад.
Зіпсувати соковиту свинину на сковороді в домашніх умовах неможливо, якщо вона буде добре промаринуватися. Обсмажте її з двох сторін на слабкому вогні до появи золотистого кольору і гарячої подавайте до столу. Для цієї страви, безсумнівно, краще брати свинину.
- Свинина - 800 грам
- Ківі - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 50 грам
1. Стейк, як відомо, можна приготувати з будь-якого м'яса, ми візьмемо свинину. Щоб вона вийшло соковитою - приготуємо маринад.
2. Відбиваємо м'ясо ножем з двох сторін, після чого можна посолити і приправити за смаком.
3. Ківі нарізаємо кубиками. М'ясо поміщаємо в глибоку ємність і перемішуємо з ківі. Даємо постояти близько півгодини.
3. Відправляємо м'ясо смажиться на сковороду. Масло краще вибрати оливкова.
5. Обсмажуємо з двох сторін і подаємо на великому блюді. Як гарнір і прикраси можна використовувати маринований кільцями цибулю, зелень або свіжі овочі.