Соковита свинина з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пісне м'ясо іноді виходить злегка сухуватим і вимагає додатково соусу. Спробуйте рецепт приготування соковитої свинини в духовці з овочами і насолодитеся неймовірно м'яким і апетитним стравою.
Незважаючи на побоювання, приготована таким способом, виходить неймовірно соковита свинина в духовці в домашніх умовах. Рукав використовувати зовсім не обов'язково. Можна викласти м'ясо з овочами на деко і накрити зверху харчовою фольгою. Овочеві соки надають особливу ніжність свинині.
- Свинина - 800 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
- Чебрець - 1 щіпка
1. Даний рецепт приготування соковитої свинини в духовці цікавий тим, що пісне м'ясо виходить дивно ніжним. Свинину необхідно вимити і просушити як слід паперовою серветкою.
2. Часник очистити і нарізати тонкими часточками (можна пропустити через прес).
3. Свинину посолити і поперчити. Рясно змастити гірчицею і натерти часником.
4. Тепер прийшов час овочів. Це можуть бути абсолютно будь-які овочі за смаком. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями.
5. Кабачок (можна використовувати баклажан) або цукіні вимити і нарізати тонкими кільцями.
6. Вимити і очистити від хвостиків і насіння солодкий перець. Нарізати невеликими шматочками. При бажанні також можна використовувати гострий перець.
7. Овочі з'єднати і перемішати акуратно. При бажанні можна трохи посолити і поперчити за смаком. Додати щіпку чебрецю, розмарину або інші сушені трави. Надіслати м'ясо і овочі на деко або в рукав для запікання.
8. Соковита свинина в духовці в домашніх умовах буде готуватися близько 90 хвилин. Перед подачею на стіл блюдо потрібно трохи остудити, а свинину нарізати порційними шматочками. Це дивно просте, корисне і смачне блюдо.