Рецепт Соковита свинина з баклажанами в мультиварці фото

Соковита свинина з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Баклажан
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Любите смачно готувати, прикладаючи мінімальні зусилля? Тоді рецепт приготування соковитої свинини з баклажанами в мультиварці створений спеціально для вас. Це ароматне і корисне блюдо.

Опис приготування:

1. Рецепт приготування соковитої свинини з баклажанами в мультиварці дивно простий. Для початку необхідно вимити і просушити баклажани. Нарізати їх середніми кубиками і присипати сіллю. Залишити на 20-25 хвилин.

2. Тим часом можна вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо.

3. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.

4. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди свинину. На режимі Жарка обсмажити м'ясо 3-5 хвилин до появи скоринки.

5. Додати до м'яса лук і обсмажити ще пару хвилин.

6. Помідор і солодкий перець вимити і очистити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в чашу.

7. Посолити і поперчити все за смаком. Додати улюблені спеції. Все ретельно перемішати.

8. Промити під проточною водою баклажани, щоб пішла зайва сіль.

9. Очистити часник і пропустити через прес.

10. Додати в чашу часник, баклажани і лавровий лист.

11. На режимі Гасіння готується свинина з баклажанами в мультиварці в домашніх умовах від 50 до 120 хвилин, в залежності від розміру шматочків м'яса і потужність мультиварки.

12. Після звукового сигналу присипати блюдо зеленню і подавати до столу.

  • Свинина - 300-400 грам
  • Баклажан - 1-2 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Болгарський перець - 1-2 штук
  • Помідор - 2-3 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Спеції - 1 щіпка
1. Рецепт приготування соковитої свинини з баклажанами в мультиварці дивно простий. Для початку необхідно вимити і просушити баклажани. Нарізати їх середніми кубиками і присипати сіллю. Залишити на 20-25 хвилин.

2. Тим часом можна вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо.

3. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.

4. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди свинину. На режимі Жарка обсмажити м'ясо 3-5 хвилин до появи скоринки.

5. Додати до м'яса лук і обсмажити ще пару хвилин.

6. Помідор і солодкий перець вимити і очистити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в чашу.

7. Посолити і поперчити все за смаком. Додати улюблені спеції. Все ретельно перемішати.

8. Промити під проточною водою баклажани, щоб пішла зайва сіль.

9. Очистити часник і пропустити через прес.

10. Додати в чашу часник, баклажани і лавровий лист.

11. На режимі Гасіння готується свинина з баклажанами в мультиварці в домашніх умовах від 50 до 120 хвилин, в залежності від розміру шматочків м'яса і потужність мультиварки.

12. Після звукового сигналу присипати блюдо зеленню і подавати до столу.

Схожі рецепти