Соковита свинина з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любите смачно готувати, прикладаючи мінімальні зусилля? Тоді рецепт приготування соковитої свинини з баклажанами в мультиварці створений спеціально для вас. Це ароматне і корисне блюдо.
1. Рецепт приготування соковитої свинини з баклажанами в мультиварці дивно простий. Для початку необхідно вимити і просушити баклажани. Нарізати їх середніми кубиками і присипати сіллю. Залишити на 20-25 хвилин.
2. Тим часом можна вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо.
3. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.
4. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди свинину. На режимі Жарка обсмажити м'ясо 3-5 хвилин до появи скоринки.
5. Додати до м'яса лук і обсмажити ще пару хвилин.
6. Помідор і солодкий перець вимити і очистити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в чашу.
7. Посолити і поперчити все за смаком. Додати улюблені спеції. Все ретельно перемішати.
8. Промити під проточною водою баклажани, щоб пішла зайва сіль.
9. Очистити часник і пропустити через прес.
10. Додати в чашу часник, баклажани і лавровий лист.
11. На режимі Гасіння готується свинина з баклажанами в мультиварці в домашніх умовах від 50 до 120 хвилин, в залежності від розміру шматочків м'яса і потужність мультиварки.
12. Після звукового сигналу присипати блюдо зеленню і подавати до столу.
- Свинина - 300-400 грам
- Баклажан - 1-2 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Помідор - 2-3 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Спеції - 1 щіпка
2. Тим часом можна вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо.
3. Очистити цибулину і нарізати невеликими кубиками.
4. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди свинину. На режимі Жарка обсмажити м'ясо 3-5 хвилин до появи скоринки.
5. Додати до м'яса лук і обсмажити ще пару хвилин.
6. Помідор і солодкий перець вимити і очистити. Нарізати невеликими шматочками і відправити в чашу.
7. Посолити і поперчити все за смаком. Додати улюблені спеції. Все ретельно перемішати.
8. Промити під проточною водою баклажани, щоб пішла зайва сіль.
9. Очистити часник і пропустити через прес.
10. Додати в чашу часник, баклажани і лавровий лист.
11. На режимі Гасіння готується свинина з баклажанами в мультиварці в домашніх умовах від 50 до 120 хвилин, в залежності від розміру шматочків м'яса і потужність мультиварки.
12. Після звукового сигналу присипати блюдо зеленню і подавати до столу.