Рецепт Соковита яловичина в мультиварці фото

Соковита яловичина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві

М'ясо, приготоване в мультиварці, виходить соковитим і ніжним, зберігає максимум корисних властивостей. В мультиварці можна готувати будь-яке м'ясо, сьогодні я вам пропоную приготувати соковиту яловичину.

Яловичина в мультиварці стане постійним гостем не тільки на вашому святковому столі, але і також приємно її буде покуштувати і під час сірих буднів.

  • Яловичина філе - 800 грам
  • Великі цибулини - 1-2 штук
  • Чорнослив без кісточок - 200 грам
  • Чорний мелений перець - 2 чайних ложки
  • Суміш перців - 2 чайних ложки
  • Сушена петрушка - 2 чайних ложки
  • Сушений базилік - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
соковита яловичина в мультиварці - фото крок 1
Щоб м'ясо вийшло ніжним і смачним нам буде потрібно його замаринувати заздалегідь на 12 годин, тобто на ніч.
М'ясо промиваємо водою, обсушуванні паперовим рушником і нарізати на рівні квадратні шматочки середнього розміру. Складаємо м'ясо в глибоку миску, де воно згодом і проведе свої 12 годин.
соковита яловичина в мультиварці - фото крок 2
Потім нарізаємо цибулю. На один кілограм м'яса потрібно 2 великі цибулини. Лук краще нарізати кільцями або півкільцями, так вид вийде набагато гарніше. Додаємо цибулю до м'яса і переходимо до приправ.
соковита яловичина в мультиварці - фото крок 3
Додаємо до м'яса по 2 чайні ложки сушеного базиліка, петрушки, чорного перцю.

Далі переступаємо до чорносливу. Чорнослив я взяла в банку, який вже вимитий, просушений і в ньому немає кісточок. Тому чорнослив залишається тільки порізати приблизно одну чернослівінку на дві-три рівні частини.
Якщо ж чорнослив взяли з кісточками, то надрізу кожну ягідку, дістаньте кісточки і також поріжте чорнослив.

соковита яловичина в мультиварці - фото крок 4
Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в чаші мультиварки і перемішуємо. Подивіться тільки какая красота у нас вийшла!
соковита яловичина в мультиварці - фото крок 5
Накриваємо чашу кришкою і прибираємо в холодильник на ніч. На наступний день дістаємо миску з м'ясом викладаємо весь вміст в мультиварку, додаємо трохи води, закриваємо кришку і ставимо на режим гасіння на 1, 5 годину. Не переборщити з водою, інакше у вас вийде суп з м'яса.

Схожі рецепти