Соковита яловичина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо, приготоване в мультиварці, виходить соковитим і ніжним, зберігає максимум корисних властивостей. В мультиварці можна готувати будь-яке м'ясо, сьогодні я вам пропоную приготувати соковиту яловичину.
Яловичина в мультиварці стане постійним гостем не тільки на вашому святковому столі, але і також приємно її буде покуштувати і під час сірих буднів.
- Яловичина філе - 800 грам
- Великі цибулини - 1-2 штук
- Чорнослив без кісточок - 200 грам
- Чорний мелений перець - 2 чайних ложки
- Суміш перців - 2 чайних ложки
- Сушена петрушка - 2 чайних ложки
- Сушений базилік - 2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Щоб м'ясо вийшло ніжним і смачним нам буде потрібно його замаринувати заздалегідь на 12 годин, тобто на ніч.
М'ясо промиваємо водою, обсушуванні паперовим рушником і нарізати на рівні квадратні шматочки середнього розміру. Складаємо м'ясо в глибоку миску, де воно згодом і проведе свої 12 годин.
М'ясо промиваємо водою, обсушуванні паперовим рушником і нарізати на рівні квадратні шматочки середнього розміру. Складаємо м'ясо в глибоку миску, де воно згодом і проведе свої 12 годин.
Потім нарізаємо цибулю. На один кілограм м'яса потрібно 2 великі цибулини. Лук краще нарізати кільцями або півкільцями, так вид вийде набагато гарніше. Додаємо цибулю до м'яса і переходимо до приправ.
Додаємо до м'яса по 2 чайні ложки сушеного базиліка, петрушки, чорного перцю.
Далі переступаємо до чорносливу. Чорнослив я взяла в банку, який вже вимитий, просушений і в ньому немає кісточок. Тому чорнослив залишається тільки порізати приблизно одну чернослівінку на дві-три рівні частини.
Якщо ж чорнослив взяли з кісточками, то надрізу кожну ягідку, дістаньте кісточки і також поріжте чорнослив.
Тепер всі інгредієнти з'єднуємо в чаші мультиварки і перемішуємо. Подивіться тільки какая красота у нас вийшла!
Накриваємо чашу кришкою і прибираємо в холодильник на ніч. На наступний день дістаємо миску з м'ясом викладаємо весь вміст в мультиварку, додаємо трохи води, закриваємо кришку і ставимо на режим гасіння на 1, 5 годину. Не переборщити з водою, інакше у вас вийде суп з м'яса.