Соковита і м'яка яловичина в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковитішого і ніжного м'яса у мене ніколи не виходило приготувати. Дуже рекомендую скористатися рецептом: він дуже простий, але неодмінно стане в нагоді Вам! Запікати будемо яловичину в рукаві.
Запікати за цим рецептом можна не тільки яловичину, але і будь-яке інше м'ясо. У точності дотримуйтесь рецепт маринаду, - і м'ясо вийде дуже м'яким і соковитим.
- Яловичина - 700 грам
- Вода - 500 мілілітрів
- Сік лимона - 1 штука (одного лимона)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Приправи - 1 Ст. Ложка (за смаком)
1. М'ясо помийте. Можна залишити цілим шматком, можна нарізати.
2. У воду додайте сіль, цукор і лимонний сік.
3. Покладіть м'ясо в маринад і залиште на кілька годин (мінімум 2).
4. М'ясо дістаньте, злегка обсушити. Додайте гірчицю і улюблені спеції. Перемішайте.
5. Яловичину в гірчиці помістіть в рукав для запікання, зробіть в рукаві кілька проколів, наприклад, зубочисткою, для виходу пара.
6. Запікайте в розігрітій до 170 градусів духовці 1 час 20 хвилин. Смачного!