М'яка яловичина в мультиварці

М'яка яловичина в мультиварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Готуємо м'яку і соковиту яловичину в мультиварці. Рецепт дуже незвичайний і цікавий, сам готував таким чином вперше! результат вражаючий, яловичина вийшла вище всяких похвал!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування м'якої яловичини в мультиварці. Спершу слід підготувати м'яса, замаринувавши його в приправах, спеціях і лимонному соці. Потім готувати в мультиварці в режимі "; Гасіння" приблизно 2 годину. Блюдо підійде на обід або вечерю. Гарного дня!

  • яловичина— 800 грам(м'якоть)
  • Крохмаль картопляний— 1,5 чайних ложки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • борошно— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
  • спеції— За смаком
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • чорнослив— 4-5 штук
  • лимон— 1 штука(сік лимона)
М'яка яловичина в мультиварці - фото крок 1 м'ясо промийте, обсушити і порізати невеликими шматочками. Потім помістіть миску і присипте приправами і спеціями за смаком. Додайте крохмаль і соду, перемішайте і полийте лимонним соком. Залиште на 1 час. Через годину обсмажуємо м'ясо (обваляти його в борошні) на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Кладемо м'ясо в мультиварку, також додаємо цибулю, нарізаний півкільцями, і жменю чорносливу. Доливаємо трохи гарячої води і готуємо в режимі "; Гасіння" 2 годину.

М'яка яловичина в мультиварці - фото крок 2 Можливо в вашій мультиварці м'ясо буде готове трохи раніше.

М'яка яловичина в мультиварці - фото крок 3 При подачі на стіл прикрасьте страву зеленню. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

М'яка відварна яловичина

М'яка відварна яловичина

Багато починаючі кулінари задаються питанням, як приготувати м'яку яловичину. У цьому рецепті я хочу розповісти і показати все по кроках. Запам'ятовуйте і повторюйте в домашніх умовах. опис приготування: Використовувати цей рецепт можна як для основного блюда (подавати м'ясо з овочами або гарн...

читати далі
Соковита і м'яка яловичина в духовці

Соковита і м'яка яловичина в духовці

Соковитішого і ніжного м'яса у мене ніколи не виходило приготувати. Дуже рекомендую скористатися рецептом: він дуже простий, але неодмінно стане в нагоді Вам! Запікати будемо яловичину в рукаві. опис приготування: Запікати за цим рецептом можна не тільки яловичину, але і будь-яке інше м'ясо. У...

читати далі
Глазур для паски м'яка

Глазур для паски м'яка

Глазур для паски м'яка - мій улюблений варіант глазурі для декорування пасок. Вона не твердне, тому під час розрізання виробів не тріскається і не обсипається, а залишається на своєму місці. опис приготування: Глазур для паски м'яка легко наноситься (обов'язково на остиглі паски) за допомогою ...

читати далі
Кулеб'яка з листкового тіста з капустою

Кулеб'яка з листкового тіста з капустою

Рецепт приготування кулеб'яки з капустою і з листкового тіста. Кулеб'якою називають довгастої овальної форми закритий пиріг, складається який з кількох начинок. опис приготування: Бувають кілька рецептів приготування кулеб'яки, як з листкового тіста, так і з дріжджового. В даному рецепті кулеб...

читати далі
Кулеб'яка з листкового тіста

Кулеб'яка з листкового тіста

Хочу розповісти вам, як швидко і просто зробити ситну, апетитну і досить недорогу кулеб'яку з начинкою з овочів. Хочете спробувати? Запам'ятовуйте цей класний рецепт, повторіть його будинку. опис приготування: Пропоную вам взяти на замітку дивовижний спосіб, як приготувати кулеб'яку з листково...

читати далі