Рецепт М'яка яловичина в мультиварці фото

М'яка яловичина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готуємо м'яку і соковиту яловичину в мультиварці. Рецепт дуже незвичайний і цікавий, сам готував таким чином вперше! результат вражаючий, яловичина вийшла вище всяких похвал!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування м'якої яловичини в мультиварці. Спершу слід підготувати м'яса, замаринувавши його в приправах, спеціях і лимонному соці. Потім готувати в мультиварці в режимі"Гасіння" приблизно 2 годину. Блюдо підійде на обід або вечерю. Гарного дня!

  • Яловичина - 800 грам (м'якоть)
  • Крохмаль картопляний - 1, 5 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чорнослив - 4-5 штук
  • Лимон - 1 штука (сік лимона)
м'яка яловичина в мультиварці - фото крок 1
М'ясо промийте, обсушити і порізати невеликими шматочками. Потім помістіть миску і присипте приправами і спеціями за смаком. Додайте крохмаль і соду, перемішайте і полийте лимонним соком. Залиште на 1 час. Через годину обсмажуємо м'ясо (обваляти його в борошні) на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Кладемо м'ясо в мультиварку, також додаємо цибулю, нарізаний півкільцями, і жменю чорносливу. Доливаємо трохи гарячої води і готуємо в режимі"Гасіння" 2 годину.
м'яка яловичина в мультиварці - фото крок 2
Можливо в вашій мультиварці м'ясо буде готове трохи раніше.
м'яка яловичина в мультиварці - фото крок 3
При подачі на стіл прикрасьте страву зеленню. Смачного!

Схожі рецепти