М'яка яловичина в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо м'яку і соковиту яловичину в мультиварці. Рецепт дуже незвичайний і цікавий, сам готував таким чином вперше! результат вражаючий, яловичина вийшла вище всяких похвал!
Перед вами - простий рецепт приготування м'якої яловичини в мультиварці. Спершу слід підготувати м'яса, замаринувавши його в приправах, спеціях і лимонному соці. Потім готувати в мультиварці в режимі "гасіння" приблизно 2 годину. Блюдо підійде на обід або вечерю. Гарного дня!
- Яловичина - 800 грам (м'якоть)
- Крохмаль картопляний - 1, 5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чорнослив - 4-5 штук
- Лимон - 1 штука (сік лимона)
М'ясо промийте, обсушити і порізати невеликими шматочками. Потім помістіть миску і присипте приправами і спеціями за смаком. Додайте крохмаль і соду, перемішайте і полийте лимонним соком. Залиште на 1 час. Через годину обсмажуємо м'ясо (обваляти його в борошні) на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Кладемо м'ясо в мультиварку, також додаємо цибулю, нарізаний півкільцями, і жменю чорносливу. Доливаємо трохи гарячої води і готуємо в режимі "гасіння" 2 годину.
Можливо в вашій мультиварці м'ясо буде готове трохи раніше.
При подачі на стіл прикрасьте страву зеленню. Смачного!