Глазур для паски, яка не кришиться
(покроковий рецепт з фото)
Вони, хто готував просту глазур, напевно, стикалися з тим, що вона виглядає красиво на цілому борошняному виробі, а коли його розріжеш, так вона вся розпадається. І весь зовнішній ефект йде.
Прочитайте про те, як приготувати глазур для паски, яка не кришиться. Головне, чим вона відрізняється від інших, це наявність в складі желатину. Він скріплює всі інгредієнти і добре тримається на випічці. Спробуйте перевірити самі!
- Цукор - 250 грам
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Желатин, пластинки - 3 штуки
У каструлі змішайте цукор з водою і поставте їх на помірний вогонь.
Заздалегідь розчиніть желатин в невеликій кількості холодної кип'яченої води. Коли желатин набубнявіє, влийте його до сиропу, трохи проваріть.
Потім збийте масу міксером і остудіть до теплого стану. Після цього відразу покривайте паску.