Глазур для паски м'яка
(покроковий рецепт з фото)
Глазур для паски м'яка - мій улюблений варіант глазурі для декорування пасок. Вона не твердне, тому під час розрізання виробів не тріскається і не обсипається, а залишається на своєму місці.
Глазур для паски м'яка легко наноситься (обов'язково на остиглі паски) за допомогою лопатки або ложки, не розтікається. Прикрашати паски посипкою краще відразу, т.К. Згодом верхній шар глазурі підсохне і вона не візьметься.
Паски, вкриті такою глазур'ю, досить складно переміщати, т.К. Глазур липка, але при цьому вона дуже смачна, адже, фактично, це білковий крем.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сік лимонний - 1 Чайна ложка
1. Акуратно і ретельно розділіть білки і жовтки, оскільки якщо при попаданні в білок хоч краплі жовтка, той буде погано збивати. Використовуйте чисту і обов'язково нежирну посуд.
2. До білків додайте лимонний сік і 2 ст. L. Цукру. Збийте до утворення піни. При використанні міксера це займе не більше 30 - 40 секунд.
3. Тепер додайте цукор, що залишився і продовжуйте збивати (3 - 5 хвилин), поки не отримаєте густу масу, яка буде добре тримати форму. Глазур для паски м'яка готова!