Рецепт Глазур для паски м'яка фото

Глазур для паски м'яка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Глазур для паски м'яка - мій улюблений варіант глазурі для декорування пасок. Вона не твердне, тому під час розрізання виробів не тріскається і не обсипається, а залишається на своєму місці.

Опис приготування:

Глазур для паски м'яка легко наноситься (обов'язково на остиглі паски) за допомогою лопатки або ложки, не розтікається. Прикрашати паски посипкою краще відразу, т.К. Згодом верхній шар глазурі підсохне і вона не візьметься.

Паски, вкриті такою глазур'ю, досить складно переміщати, т.К. Глазур липка, але при цьому вона дуже смачна, адже, фактично, це білковий крем.


  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
глазур для паски м'яка - фото крок 1
1. Акуратно і ретельно розділіть білки і жовтки, оскільки якщо при попаданні в білок хоч краплі жовтка, той буде погано збивати. Використовуйте чисту і обов'язково нежирну посуд.
глазур для паски м'яка - фото крок 2
2. До білків додайте лимонний сік і 2 ст. L. Цукру. Збийте до утворення піни. При використанні міксера це займе не більше 30 - 40 секунд.
глазур для паски м'яка - фото крок 3
3. Тепер додайте цукор, що залишився і продовжуйте збивати (3 - 5 хвилин), поки не отримаєте густу масу, яка буде добре тримати форму. Глазур для паски м'яка готова!

Схожі рецепти