Паска який не кришиться
(покроковий рецепт з фото)
Смачний паску який не кришиться - це корисний і святковий рецепт для будь-якої господині. Паска відмінно тримає форму і виходить дуже гарний. Беріть рецепт на замітку!
Для всіх господинь, які люблять випікати паски до Великодня, пропоную свій рецепт святкового частування. Паска виходить ароматний, смачний і абсолютно не кришиться. Кого зацікавив мій рецепт, ділюся всіма секретами.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Крем - 100 грам
- Розпушувач - 7 грам
- Ванілін - 2 грами
Підготуйте інгредієнти.
Всипте цукор в глибоку миску, додайте м'яке вершкове масло кімнатної температури. Розітріть віночком або використовуйте міксер.
По одному вводите яйця і перемішайте віночком.
Додайте сметану і перемішайте.
Додайте розпушувач і знову перемішайте.
Всипте просіяне борошно.
Перемішайте тісто, по консистенції воно повинно вийти як густа сметана.
Розподіліть тісто в будь-які відповідні формочки, наповнюючи наполовину обсягу. Я використовувала форми об'ємом 400 грам - виходить 2 середніх паски.
Випікайте паски в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
Трохи остиглі паски вийміть з форми, дайте постояти на столі ще 10-15 хвилин.
Готові паски прикрашайте будь глазур'ю і кольоровими присипками. При розрізі паску не кришиться і ідеально зберігає свою форму, при цьому залишаючись м'яким. Смачного!