Рецепт Паска який не кришиться фото

Паска який не кришиться
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний паску який не кришиться - це корисний і святковий рецепт для будь-якої господині. Паска відмінно тримає форму і виходить дуже гарний. Беріть рецепт на замітку!

Опис приготування:

Для всіх господинь, які люблять випікати паски до Великодня, пропоную свій рецепт святкового частування. Паска виходить ароматний, смачний і абсолютно не кришиться. Кого зацікавив мій рецепт, ділюся всіма секретами.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Крем - 100 грам
  • Розпушувач - 7 грам
  • Ванілін - 2 грами
паска який не кришиться - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
паска який не кришиться - фото крок 2
Всипте цукор в глибоку миску, додайте м'яке вершкове масло кімнатної температури. Розітріть віночком або використовуйте міксер.
паска який не кришиться - фото крок 3
По одному вводите яйця і перемішайте віночком.
паска який не кришиться - фото крок 4
Додайте сметану і перемішайте.
паска який не кришиться - фото крок 5
Додайте розпушувач і знову перемішайте.
паска який не кришиться - фото крок 6
Всипте просіяне борошно.
паска який не кришиться - фото крок 7
Перемішайте тісто, по консистенції воно повинно вийти як густа сметана.
паска який не кришиться - фото крок 8
Розподіліть тісто в будь-які відповідні формочки, наповнюючи наполовину обсягу. Я використовувала форми об'ємом 400 грам - виходить 2 середніх паски.
паска який не кришиться - фото крок 9
Випікайте паски в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин.
паска який не кришиться - фото крок 10
Трохи остиглі паски вийміть з форми, дайте постояти на столі ще 10-15 хвилин.
паска який не кришиться - фото крок 11
Готові паски прикрашайте будь глазур'ю і кольоровими присипками. При розрізі паску не кришиться і ідеально зберігає свою форму, при цьому залишаючись м'яким. Смачного!

Схожі рецепти