М'яка відварна яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Багато починаючі кулінари задаються питанням, як приготувати м'яку яловичину. У цьому рецепті я хочу розповісти і показати все по кроках. Запам'ятовуйте і повторюйте в домашніх умовах.
Використовувати цей рецепт можна як для основного блюда (подавати м'ясо з овочами або гарніром, наприклад), так і для салатів, закусок, бутербродів або сендвічів. Дуже важливо не тільки правильно зварити, але і нарізати яловичину. Однак про все по порядку.
- Яловичина - 1.5-2 кілограма
- Сіль і спеції - За смаком
1. М'ясо як слід промийте під проточною холодною водою.
2. Викладіть в посуд з товстим дном.
3. Залийте холодною чистою водою, щоб вона добре покрила яловичину. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
4. Як тільки вода закипить, приберіть вогонь до мінімуму і накрийте каструлю кришкою. Залиште нудитися до м'якості на годинку-півтори, в залежності від розміру шматочка. У процесі можна додати в бульйон сіль і спеції за смаком.
5. Наша м'яка відварна яловичина готова.
6. Гострим ножем наріжте м'ясо поперек волокон порційними шматочками. Подавайте до столу теплим або охолодженим.
Смачного!
Смачного!