Рецепт М'яка відварна яловичина фото

М'яка відварна яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Багато починаючі кулінари задаються питанням, як приготувати м'яку яловичину. У цьому рецепті я хочу розповісти і показати все по кроках. Запам'ятовуйте і повторюйте в домашніх умовах.

Використовувати цей рецепт можна як для основного блюда (подавати м'ясо з овочами або гарніром, наприклад), так і для салатів, закусок, бутербродів або сендвічів. Дуже важливо не тільки правильно зварити, але і нарізати яловичину. Однак про все по порядку.

  • Яловичина - 1.5-2 кілограма
  • Сіль і спеції - За смаком
м'яка відварна яловичина - фото крок 1
1. М'ясо як слід промийте під проточною холодною водою.
м'яка відварна яловичина - фото крок 2
2. Викладіть в посуд з товстим дном.
м'яка відварна яловичина - фото крок 3
3. Залийте холодною чистою водою, щоб вона добре покрила яловичину. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
м'яка відварна яловичина - фото крок 4
4. Як тільки вода закипить, приберіть вогонь до мінімуму і накрийте каструлю кришкою. Залиште нудитися до м'якості на годинку-півтори, в залежності від розміру шматочка. У процесі можна додати в бульйон сіль і спеції за смаком.
м'яка відварна яловичина - фото крок 5
5. Наша м'яка відварна яловичина готова.
м'яка відварна яловичина - фото крок 6
6. Гострим ножем наріжте м'ясо поперек волокон порційними шматочками. Подавайте до столу теплим або охолодженим.
Смачного!

Схожі рецепти