Соковита і м'яка яловичина в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина приготована у фользі в духовці виходить неймовірно соковитою, ніжною і ароматною, вона просто тане в роті! Вас приємно здивує простота приготування. Мінімум зусиль, чудовий результат.
Просто чарівний спосіб приготування яловичини в фользі. Фольга допоможе рівномірно розподілити тепло, збереже соковитість м'яса. М'ясо можна подавати як гарячим, з гарніром, так і охолодженим. Таке м'ясо не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати соковиту і м'яку яловичину у фользі в духовці.
- Яловичина - 1200 грам (шийна частина)
- Гірчичний - 5 чайних ложок (французька)
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для м'яса)
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо добре промийте, приправити сіллю, посипте спеціями, додайте французьку гірчицю, олія.
Перемішайте, втирайте спеції і гірчицю з усіх боків. Накрийте харчової плівкою, поставте в холодильник мінімум на 12 годин - маринуватися.
Розподіліть 2-3 шару фольги, викладіть м'ясо і щільно загорніть.
М'ясо повинно бути добре загорнуто в фольгу. Викладіть у форму для запікання, відправте в розігріту духовку до 200 градусів на 1 час 40 хвилин.
Потім відкрийте м'ясо, дайте трохи зарум'яниться зверху.
М'ясо готове. Подавайте з овочами, або з улюбленим гарніром.
М'ясо дивно ніжне і соковите. Готуйте з задоволенням!