Соковита яловичина в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дуже простий рецепт з досить цікавим набором інгредієнтів, з ним яловичина завжди виходить дуже соковита, м'яка і ніжна, я дуже часто готую її до святкових сімейним обідів.
Головне в запіканні яловичини - це приготувати її так, щоб м'ясо в результаті не виявилося сухим і жорстким. У кожної господині для цього є свої особливі прийоми і хитрості, а я хочу поділитися з вами своїм простим рецептом соковитою яловичини в духовці. Весь секрет цього способу приготування м'яса полягає, по перше, в особливому маринаді, а по-друге, в тому, що яловичину потрібно відправляти в духовку обов'язково в рукаві (або фользі). Таким чином, маринад просочує м'ясо і розм'якшує його, а рукав не дає соку випарується, в результаті з цим простим рецептом соковитою яловичини в духовці ми отримує дивовижно мяско - до свята в самий раз.
- Яловичина - 800 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Мед - 2 чайних ложки
- Соус соєвий - 1 Чайна ложка
- Імбир тертий - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком