Рецепт Соковита запечена яловичина фото

Соковита запечена яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вас розповісти, як зробити соковиту запечену яловичину без особливих фінансових і тимчасових витрат! виходить цікаве, і дуже соковите блюдо, а робиться ну дуже просто, не сумнівайтеся!

Опис приготування:

Звичайно ж, сам по собі рецепт приготування соковитої запеченої яловичини досить простий, але погодьтеся, блюдо аж ніяк не на кожен день. Адже навіть якщо самі овочі недорогі, але купити шматок доброго яловичини - це вже досить вагомий крок до святкового обіду! Тому я б рекомендувала цей класичний рецепт соковитою запеченої яловичини застосовувати тільки в особливих випадках. І гості будуть задоволені, і ви, як господиня, будете просто-таки потопати в компліментах!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
соковита запечена яловичина - фото крок 1
1. Морквину моєму, чистим, ріжемо брусочками.
соковита запечена яловичина - фото крок 2
2. Цибулю нарізаємо півкільцями. Можна не сильно тонко.
соковита запечена яловичина - фото крок 3
3. Часник ріжемо тонкими пластинками.
соковита запечена яловичина - фото крок 4
4. Тепер підготуємо шматок яловичини (видалимо жир і плівочки, якщо є), і робимо в ньому надрізи по всій поверхні, куди поміщаємо часник і моркву. Натираємо м'ясо сіллю і спеціями за смаком.
соковита запечена яловичина - фото крок 5
5. Фольгу трохи змажемо маслом, викладемо подушку з лука, і наверх - підготовлене м'ясо. Туго загортаємо, і відправимо запікатися на 40 хвилин в розігріту духовку. Потім фольгу зверху можна зняти, щоб була скоринка, і запікати до готовності.
соковита запечена яловичина - фото крок 6
6. Блюдо готово! Кличте всіх до столу!

Схожі рецепти