Соковита запечена яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вас розповісти, як зробити соковиту запечену яловичину без особливих фінансових і тимчасових витрат! виходить цікаве, і дуже соковите блюдо, а робиться ну дуже просто, не сумнівайтеся!
Звичайно ж, сам по собі рецепт приготування соковитої запеченої яловичини досить простий, але погодьтеся, блюдо аж ніяк не на кожен день. Адже навіть якщо самі овочі недорогі, але купити шматок доброго яловичини - це вже досить вагомий крок до святкового обіду! Тому я б рекомендувала цей класичний рецепт соковитою запеченої яловичини застосовувати тільки в особливих випадках. І гості будуть задоволені, і ви, як господиня, будете просто-таки потопати в компліментах!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Морквину моєму, чистим, ріжемо брусочками.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями. Можна не сильно тонко.
3. Часник ріжемо тонкими пластинками.
4. Тепер підготуємо шматок яловичини (видалимо жир і плівочки, якщо є), і робимо в ньому надрізи по всій поверхні, куди поміщаємо часник і моркву. Натираємо м'ясо сіллю і спеціями за смаком.
5. Фольгу трохи змажемо маслом, викладемо подушку з лука, і наверх - підготовлене м'ясо. Туго загортаємо, і відправимо запікатися на 40 хвилин в розігріту духовку. Потім фольгу зверху можна зняти, щоб була скоринка, і запікати до готовності.
6. Блюдо готово! Кличте всіх до столу!