Соковита свинина в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо - це продукт, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви. Якщо ви хочете побалувати домашніх або гостей соковитою свининою в духовці в домашніх умовах - це просто!
Завдяки фользі м'ясо готується у власному соку і виходить такий соковитою. Замість фольги можна використовувати рукав для запікання (по-моєму ще краще) - так весь сік залишиться всередині і їм можна буде полити гарнір. Маринувати м'ясо також можна за бажанням (грантовий сік, оцет, майонез, томати і т.Д.).
- Свинина - 1 кілограм
- Часник - 6 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
- Фольга - 1 штука
1. Готувати м'ясо за цим рецептом дуже просто. Для цього вам буде потрібно: свинина, морква, часник, спеції, сіль і фольга. Набір продуктів - мінімальний.
2. Перед відправкою м'яса в духовку його слід натерти спеціями і сіллю. Зазвичай я беру: мускатний горіх, запашний перець, кмин, koriandr, гвоздику і білий перець. Змішую всі ці спеції і натираю м'ясо.
3. Після цього проробляю в хаотичному порядку по всій поверхні свинини отвори, куди вкладаю морква і часник.
4. Загортаємо м'ясо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 1, 5 годину, але через 20 хвилин вогонь слід зменшити. Після випікання даємо йому трохи охолонути.
5. В результаті запікання м'яса у фользі - соковита свинина в духовці в домашніх умовах. За рахунок того, що вона готується у власному соку в фользі і виходить такою ніжною і соковитою. Нарізайте її і подавайте до столу.