Рецепт Тушкована свинина з овочами на сковороді фото

Тушкована свинина з овочами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Свинина гаситься на сковороді з морквою і цибулею. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яке підійде на вечерю чи обід. Ідеальний гарнір до свинини - картопля відварна або тушкована капуста!

Опис приготування:

Приготуємо тушковану свинину з овочами на сковороді в домашніх умовах. Для приготування страви я використовував: свинячу лопатку, цибуля ріпчаста, морква, перець, сіль, лавровий лист, рослинне масло і зелень для прикраси. На гарнір відварив картопля. Гарного вам дня!

  • Свинина - 800 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
тушкована свинина з овочами на сковороді - фото крок 1
М'ясо промийте і поріжте середніми шматочками поперек волокон.
тушкована свинина з овочами на сковороді - фото крок 2
Брусочками ріжемо морква, цибуля - кільцями.
тушкована свинина з овочами на сковороді - фото крок 3
У глибокій сковороді обсмажуємо на рослинному маслі свинину з овочами, посолити і поперчити. Смажити до золотистої скоринки на свинині.
тушкована свинина з овочами на сковороді - фото крок 4
Перекладаємо все в каструлю і заливаємо кип'яченою водою, щоб злегка покрити м'ясо. Кладемо перець духмяний і лавровий лист.
тушкована свинина з овочами на сковороді - фото крок 5
Доводимо до кипіння і продовжуємо тушкувати, зменшивши вогонь до мінімального. tusim 40-45 хвилин під кришкою до м'якості м'яса.
тушкована свинина з овочами на сковороді - фото крок 6
На гарнір відваріть картоплю. Готову страву прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти