Тушкована свинина з овочами на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Свинина гаситься на сковороді з морквою і цибулею. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яке підійде на вечерю чи обід. Ідеальний гарнір до свинини - картопля відварна або тушкована капуста!
Приготуємо тушковану свинину з овочами на сковороді в домашніх умовах. Для приготування страви я використовував: свинячу лопатку, цибуля ріпчаста, морква, перець, сіль, лавровий лист, рослинне масло і зелень для прикраси. На гарнір відварив картопля. Гарного вам дня!
- Свинина - 800 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Перець духмяний - 5 штук
- Зелень - За смаком (для прикраси)
М'ясо промийте і поріжте середніми шматочками поперек волокон.
Брусочками ріжемо морква, цибуля - кільцями.
У глибокій сковороді обсмажуємо на рослинному маслі свинину з овочами, посолити і поперчити. Смажити до золотистої скоринки на свинині.
Перекладаємо все в каструлю і заливаємо кип'яченою водою, щоб злегка покрити м'ясо. Кладемо перець духмяний і лавровий лист.
Доводимо до кипіння і продовжуємо тушкувати, зменшивши вогонь до мінімального. tusim 40-45 хвилин під кришкою до м'якості м'яса.
На гарнір відваріть картоплю. Готову страву прикрасьте подрібненою зеленню. Смачного!