Рецепт Вівсяні печива (класичний рецепт) фото

Вівсяні печива (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Фрукти , Вівсянка , Крупи , Сухофрукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви звертали увагу на склад вівсяного печива з магазину, тоді зрозумієте, чому віддаю перевагу спекти його самостійно. Розповім вам, як приготувати вівсяні печива (класичний рецепт).

Опис приготування:

Домашнє вівсяне печиво дуже відрізняється за смаком від покупного. Звичайно, в кращу сторону. Воно набагато м'якше і не кришиться так. До нього можна додати родзинки або горіхи, насіння або шоколад. Чи не намагайтеся надати печінкою ідеальну форму кола, залиште нерівні краї, так воно буде виглядати тільки смачніше.

  • Вершкове масло - 230 грам
  • Коричневий цукор - 1 Склянка
  • Білий цукор - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вівсяні пластівці - 3 склянки
  • Ізюм - 1 Склянка
вівсяні печива (класичний рецепт) - фото крок 1
1. Змішайте разом вершкове масло, коричневий і білий цукор, ваніль, гарненько збийте все, додайте курячі яйця.
вівсяні печива (класичний рецепт) - фото крок 2
2. В іншій мисці змішайте борошно, соду, вівсяні пластівці, сіль, корицю. Введіть сухі складові в чашу міксера, перемішайте.
вівсяні печива (класичний рецепт) - фото крок 3
3. Сформуйте невелику кульку з тіста і надайте йому форму коржі, в окрему миску насипте родзинки і занурте коржі однією стороною в родзинки.
вівсяні печива (класичний рецепт) - фото крок 4
4. Викладіть печиво на змащене маслом деко і відправте в розігріту до 170 градусів духовку на 12-15 хвилин.
вівсяні печива (класичний рецепт) - фото крок 5
5. Перекладіть печиво на решітку для охолодження, подавайте тільки остигле печиво.

Схожі рецепти