Домашні вівсяні печива
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати домашні вівсяні печива. Тут нам не буде потрібно пшеничне борошно, відповідно, наша випічка вийде безглютенової. А це сподобається тим, хто стежить за фігурою.
У нашій родині це печиво люблять все. Але особливо люблю його я, так як воно дуже просте, а приготування у нас в будинку виключно на мені
Думаю, приготувати таке печиво зможе навіть самий недосвідчений кулінар. Так що сміливо беріться за справу.
- Вершкове масло - 40 грам
- Пластівці вівсяні - 180 грам (безглютенові)
- Цукор - 60 грам
- Коричневий цукор - 30 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний екстракт - За смаком
Масло збийте з цукром міксером, потім додайте вівсяні пластівці вимішайте тісто, додайте яйце, щіпку солі і ванільний екстракт. Вийде досить густе тісто. На деко, устеленою пергаментом, викладайте печеньки чайною ложкою на відстані один від одного.
Духовку розігрійте до 180 градусів. Не прагніть надати печеньки форму, вони трохи розтечуться і вийдуть кругленькими і хрусткими.
Готується печиво хвилин 15, дивіться, щоб воно стало трохи золотистим. Перед подачею остудіть ласощі.