Рецепт Домашні вівсяні печива фото

Домашні вівсяні печива
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 50 хв.

Подивіться, як приготувати домашні вівсяні печива. Тут нам не буде потрібно пшеничне борошно, відповідно, наша випічка вийде безглютенової. А це сподобається тим, хто стежить за фігурою.

Опис приготування:

У нашій родині це печиво люблять все. Але особливо люблю його я, так як воно дуже просте, а приготування у нас в будинку виключно на мені

Думаю, приготувати таке печиво зможе навіть самий недосвідчений кулінар. Так що сміливо беріться за справу.

  • Вершкове масло - 40 грам
  • Пластівці вівсяні - 180 грам (безглютенові)
  • Цукор - 60 грам
  • Коричневий цукор - 30 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний екстракт - За смаком
домашні вівсяні печива - фото крок 1
Масло збийте з цукром міксером, потім додайте вівсяні пластівці вимішайте тісто, додайте яйце, щіпку солі і ванільний екстракт. Вийде досить густе тісто. На деко, устеленою пергаментом, викладайте печеньки чайною ложкою на відстані один від одного.
домашні вівсяні печива - фото крок 2
Духовку розігрійте до 180 градусів. Не прагніть надати печеньки форму, вони трохи розтечуться і вийдуть кругленькими і хрусткими.
домашні вівсяні печива - фото крок 3
Готується печиво хвилин 15, дивіться, щоб воно стало трохи золотистим. Перед подачею остудіть ласощі.

Схожі рецепти