Смачні домашні печива
(покроковий рецепт з фото)
Готуйтеся отримувати компліменти від домочадців, адже сьогодні я розповім, як приготувати смачні домашні печива! Перед вами рецепт. Швидше знаходьте час, читайте і приступайте до готування - смачно!
Хочу з вами поділитися простим рецептом смачного домашнього печива. Спробуйте і переконайтеся самі - це просто чудово! тісто м'яке, але в той же час хрустке - як і має бути в цукровому печиво. Вони у мене завжди виходять ідеальними, тримають форму і не втрачають своїх смакових якостей, навіть коли полежать якийсь час. Раджу!
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор коричневий - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 430 грам
- Шоколад - 200 грам (у мене шоколадні крихти)
1. Розм'якшене масло збиваємо вінчиком з коричневим і звичайним цукром до однорідної, повітряної і красивою маси. Потім вводимо борошно.
2. Додаємо шоколад і перемішуємо.
3. Ділимо нашу масу на однакові грудочки-шматочки. Придавлюємо кожен і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин.
4. Ось таке печиво виходить.
5. Щоб надати йому правильну форму, я вирізаю печиво вирубкою, можна скористатися склянкою або розрізати ножем.
6. Приємного чаювання!