Смачні домашні пельмені
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт дістався мені у спадок. Ще з дитинства я допомагала бабусі куховарити, а вона тут же мені розповідала як приготувати смачні домашні пельмені і розкривала всі секрети їх приготування.
Рецепт по-справжньому смачних домашніх пельменів вирішила розповісти я не випадково, так як у всесвітній павутині їх ціла купа, але такого не знайдеш. Секрет ідеальних пельменів полягає в пропорції і різноманітності м'яса, які входять до складу начинки. Соковита начинка і тоненьке тісто, яке у вас ніколи не розвариться і буде тримати форму. Спробуйте приготувати смачні домашні пельмені за рецептом моєї бабусі. Такої кількості пельменів вистачить на всіх, так що ваші домочадці точно голодними не залишаться.
- Філе яловичини - 300 грам
- Філе свинини - 200 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Сухі спеції - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Пшеничне борошно - 500 грам (тісто)
- Курячі яйця - 1 штука (тісто)
- Вода - 250 мілілітрів (тісто)
- Сіль - 0.5 чайних ложки (тісто)
Підготуйте необхідні продукти.
Почнемо з приготування фаршу. Куряче філе пропустите через м'ясорубку. Змішайте м'ясний фарш з цибулею, сіллю і спеціями.
Для тіста просійте борошно, додайте яйце, сіль і воду.
Тонко розкачайте тісто за допомогою качалки.
Викладайте на кожен шматочок тіста кульку фаршу і формуйте пельмені.
Ось такі пельмені повинні вийти.
Надішліть пельмені в киплячу підсолену воду, варіть хвилин 10-12 до готовності.
Готові пельмені виймайте шумівкою і розкладайте по тарілках. Смачного!