Вівсяні печива на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Іноді, як і багато дівчат, я сідаю на легку дієту. Це роблю для того, щоб очистити свій організм і трохи скинути вагу. Але в цей час не можу відязикати собі в солодкому, готую таке печиво.
Ви можете ознайомитися з тим, як приготувати вівсяні печива на кефірі. Ця випічка - ідеальна заміна борошняних виробів. Що, в складі є цукор, але його можна додати менше або взагалі не вмішувати. Тим більше, що в печиво є фініки, які дають потрібну солодкість. Тому пробуйте.
- Фінік - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Пластівці вівсяні - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - За смаком
Яйця збийте з цукром до єдиної консистенції.
У яєчну масу влийте кефір, продовжуючи заважати.
Далі додайте пластівці. Залиште тісто на 15 хвилин для розм'якшення.
Фініки промийте. Залийте їх холодною водою на 15 хвилин. Потім сухофрукти наріжте.
У тісто вмішати фініки. Просійте соду, крохмаль і соду. Влийте масло. Замішайте тісто.
На деко постеліть пергаментний папір. Сформуйте печиво. Викладіть його на деко.
Випікайте вироби при 220 градусах протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!