Вівсяні печива
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам сьогодні розповісти, як приготувати вівсяні печива в домашніх умовах. Що, це класика, але хіба вона від того стає гірше? До вашої уваги - простий рецепт вівсяних печива!
Такі вівсяні печива в домашніх умовах виходять дуже смачними, вам сподобається! Головне - подрібніть сухофрукти і вівсянку, якщо у вас занадто великого розміру пластівці. В іншому ж рецепт, як приготувати вівсяні печива дуже простий. Рекомендую всім спробувати!
- Вершкове масло - 170 грам
- Цукор коричневий - 200 грам
- Цукор білий - 200 грам
- Вівсянка - 200 грам
- Борошно - 170 грам
- Сухофрукти - 170 грам (родзинки, чорнослив, чорнослив або журавлина)
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
1. Змішаємо спочатку яйце, два види цукру, борошно, корицю і розпушувач.
2. Додамо потім вівсянку, масло і сухофрукти, перемішаємо.
3. Ось такі формуємо печеньки і запікаємо їх приблизно півгодини при 200 градусах.
4. От і все, приємного вам апетиту!