Рецепт Оладки з геркулесу фото

Оладки з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Вівсянка , Крупи
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви шукаєте варіант корисного і смачного сніданку або солоденького до чаю, тоді зверніть свою увагу на цей вельми простий рецепт оладок з геркулесу.

Опис приготування:

1. У невелику мисочку всипте геркулес і додайте трохи йогурту або кефіру. Залиште на 5-10 хвилин.

2. Перекладіть пластівці в чашу блендера, збийте кілька разів.

3. Додайте туди ж сир і яйця (можна використовувати в рецепті приготування оладок з геркулесу тільки білки). Знову збийте.

4. Всипте в чашу розпушувач, щіпку солі і цукор за смаком. Можна також взяти в якості підсолоджувача згущене молоко, мідь, свіжі ягоди або варення, наприклад.

5. Ще раз як слід збийте масу. Вона не повинна бути занадто рідкою.

6. На сковороді розігрійте масло. Я використовую найчастіше суміш вершкового і рослинного без запаху.

7. Викладайте тісто на сковороду і смажте оладки з геркулесу в домашніх умовах до рум'яної скоринки з двох сторін.

Перед подачею на стіл можете доповнити їх сметаною, варенням або шоколадним топінгом, наприклад.

Відмінний варіант ситного і смачного сніданку, чи не так?

  • Геркулес - 150 грам
  • Кефір або йогурт - 2-3 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Олія - За смаком (для смаження)
1. У невелику мисочку всипте геркулес і додайте трохи йогурту або кефіру. Залиште на 5-10 хвилин.

2. Перекладіть пластівці в чашу блендера, збийте кілька разів.

3. Додайте туди ж сир і яйця (можна використовувати в рецепті приготування оладок з геркулесу тільки білки). Знову збийте.

4. Всипте в чашу розпушувач, щіпку солі і цукор за смаком. Можна також взяти в якості підсолоджувача згущене молоко, мідь, свіжі ягоди або варення, наприклад.

5. Ще раз як слід збийте масу. Вона не повинна бути занадто рідкою.

6. На сковороді розігрійте масло. Я використовую найчастіше суміш вершкового і рослинного без запаху.

7. Викладайте тісто на сковороду і смажте оладки з геркулесу в домашніх умовах до рум'яної скоринки з двох сторін.

Перед подачею на стіл можете доповнити їх сметаною, варенням або шоколадним топінгом, наприклад.

Відмінний варіант ситного і смачного сніданку, чи не так?

Схожі рецепти