Кисіль з геркулесу
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і поживний кисіль з геркулесу і для діток, і для дорослих. Зарядить енергією на весь день.
Всім давно відомо, що вівсянка дуже корисна крупа. Вони, хто стежить за Своїм здоров'ям, вранці снідають вівсяною кашею. Але ж з "геркулеса" можна приготувати чудовий кисіль, який зарядить вас енергією на цілий день. Простий рецепт приготування киселю з геркулесу додасть у ваше ранкове меню нову страву.
1. Заливаємо теплою водою склянку геркулесу і ставимо в тепле місце на добу.
2. Проціджуємо черех дрібне сито, набряклі пластівці віджимаємо.
3. Додаємо в отриману рідину молоко і варимо, безперервно помішуючи до загустіння. Даємо закипіти і знімаємо з плити.
4. Додаємо вершкове масло, розмішуємо і розливаємо по тарілках. Такий кисіль можна їсти і теплим і холодним.
Як зробити кисіль з геркулесу привабливим для дітей - просто додайте в тарілку з киселем ложечку їх улюбленого варення або молоко.
Гарного вам дня!
- Геркулес - 1 Склянка
- Вода - 1, 5 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Ваше улюблене варення - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. Заливаємо теплою водою склянку геркулесу і ставимо в тепле місце на добу.
2. Проціджуємо черех дрібне сито, набряклі пластівці віджимаємо.
3. Додаємо в отриману рідину молоко і варимо, безперервно помішуючи до загустіння. Даємо закипіти і знімаємо з плити.
4. Додаємо вершкове масло, розмішуємо і розливаємо по тарілках. Такий кисіль можна їсти і теплим і холодним.
Як зробити кисіль з геркулесу привабливим для дітей - просто додайте в тарілку з киселем ложечку їх улюбленого варення або молоко.
Гарного вам дня!