Гарбузово-вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гарбузово-вівсяного печива. За даним рецептом виходить хрустке, незвичайне і дуже смачне печиво.
Це печиво не тільки корисне, але ще і дуже смачне. Готується гарбузово-вівсяне печиво досить швидко.
- Вершкового масла - 40 грам
- Пластівці вівсяні - 1, 5 склянки
- Солі - 1 щіпка
- Пюре гарбузове - 0, 5 склянки
- Соди - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Сметани - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1-2 Ст. Ложок
- Меленої кориці - 1 Чайна ложка
- Яєць - 1 штука
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
1. Змішуємо в ємності разом вівсяні пластівці, додаємо борошно, цукор, сіль і корицю.
2. Збиваємо в іншій мисці, при кімнатній температурі, сметану, додаємо яйце, мідь, потім вершкове масло. Можна покласти родзинки.
3. Потім до масляної суміші додаємо гарбузове пюре, і тепер все добре перемішуємо.
4. Вливаємо в ємність до вівсяним пластівців і борошном отриману масу, і замішуємо густе тісто.
5. Накриваємо деко (використовуємо пергамент, папір для випічки). Після, їдальні або чайною ложкою викладаємо тісто, формуємо печиво. Деко з майбутнім печивом ставимо в духовку, сто вісімдесят градусів температура.
6. Випікаємо (по часу, приблизно, хвилин п'ятнадцять - двадцять). Гарбузове печиво готове!