Рецепт Гарбузово-вівсяне печиво фото

Гарбузово-вівсяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Вівсянка , Крупи , Гарбуз
Пісні страви
Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування гарбузово-вівсяного печива. За даним рецептом виходить хрустке, незвичайне і дуже смачне печиво.

Опис приготування:

Це печиво не тільки корисне, але ще і дуже смачне. Готується гарбузово-вівсяне печиво досить швидко.

  • Вершкового масла - 40 грам
  • Пластівці вівсяні - 1, 5 склянки
  • Солі - 1 щіпка
  • Пюре гарбузове - 0, 5 склянки
  • Соди - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сметани - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1-2 Ст. Ложок
  • Меленої кориці - 1 Чайна ложка
  • Яєць - 1 штука
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
гарбузово-вівсяне печиво - фото крок 1
1. Змішуємо в ємності разом вівсяні пластівці, додаємо борошно, цукор, сіль і корицю.
гарбузово-вівсяне печиво - фото крок 2
2. Збиваємо в іншій мисці, при кімнатній температурі, сметану, додаємо яйце, мідь, потім вершкове масло. Можна покласти родзинки.
гарбузово-вівсяне печиво - фото крок 3
3. Потім до масляної суміші додаємо гарбузове пюре, і тепер все добре перемішуємо.
гарбузово-вівсяне печиво - фото крок 4
4. Вливаємо в ємність до вівсяним пластівців і борошном отриману масу, і замішуємо густе тісто.
гарбузово-вівсяне печиво - фото крок 5
5. Накриваємо деко (використовуємо пергамент, папір для випічки). Після, їдальні або чайною ложкою викладаємо тісто, формуємо печиво. Деко з майбутнім печивом ставимо в духовку, сто вісімдесят градусів температура.
гарбузово-вівсяне печиво - фото крок 6
6. Випікаємо (по часу, приблизно, хвилин п'ятнадцять - двадцять). Гарбузове печиво готове!

Схожі рецепти