Гарбузово-кокосове спекотне
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печені з гарбузового насіння, болгарського перцю, кокосового молока, Карр і Тофу. Печеня можна подавати з коричневим рисом і хлібом з цілісного зерна.
У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Підсмажити цибулю, часник, халапеньйо і імбир до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати порошок каррі і гарбузове насіння. Смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини.
Додати кокосове молоко і рисове молоко, довести до кипіння. Накрити кришкою і варити протягом 15 хвилин. Додати більше молока або води, якщо необхідно.
Додати Тофу і солодкий перець. Варити на повільному вогні від 5 до 10 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем. Прикрасити листям кінзи. Подавати в гарячому вигляді.
- Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
- Зубчики часнику - 4 штуки
- Перець халапеньо - 1 штука
- Свіжого імбиру - 1 Чайна ложка
- Порошку каррі - 2 чайних ложки
- Насіння гарбуза - 1 1/2 склянки (очищених)
- Рисового молока- 1 Склянка
- Тофу - 450 грам (нарізаного кубиками)
- Червоний солодкий перець - 1 штука (нарізаний кубиками )
- Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - - За смаком
Додати кокосове молоко і рисове молоко, довести до кипіння. Накрити кришкою і варити протягом 15 хвилин. Додати більше молока або води, якщо необхідно.
Додати Тофу і солодкий перець. Варити на повільному вогні від 5 до 10 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем. Прикрасити листям кінзи. Подавати в гарячому вигляді.