Рецепт Гарбузово-кокосове спекотне фото

Гарбузово-кокосове спекотне
(покроковий рецепт з фото)

Овочі , Гарбуз
Пісні страви
На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування печені з гарбузового насіння, болгарського перцю, кокосового молока, Карр і Тофу. Печеня можна подавати з коричневим рисом і хлібом з цілісного зерна.

Опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Підсмажити цибулю, часник, халапеньйо і імбир до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати порошок каррі і гарбузове насіння. Смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини.

Додати кокосове молоко і рисове молоко, довести до кипіння. Накрити кришкою і варити протягом 15 хвилин. Додати більше молока або води, якщо необхідно.

Додати Тофу і солодкий перець. Варити на повільному вогні від 5 до 10 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем. Прикрасити листям кінзи. Подавати в гарячому вигляді.


  • Оливкового масла - 2 Ст. Ложки
  • Зубчики часнику - 4 штуки
  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Свіжого імбиру - 1 Чайна ложка
  • Порошку каррі - 2 чайних ложки
  • Насіння гарбуза - 1 1/2 склянки (очищених)
  • Рисового молока- 1 Склянка
  • Тофу - 450 грам (нарізаного кубиками)
  • Червоний солодкий перець - 1 штука (нарізаний кубиками )
  • Лимонного соку - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Підсмажити цибулю, часник, халапеньйо і імбир до появи аромату, близько 1 хвилини. Додати порошок каррі і гарбузове насіння. Смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини.

Додати кокосове молоко і рисове молоко, довести до кипіння. Накрити кришкою і варити протягом 15 хвилин. Додати більше молока або води, якщо необхідно.

Додати Тофу і солодкий перець. Варити на повільному вогні від 5 до 10 хвилин, поки гарбуз не стане м'якою. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем. Прикрасити листям кінзи. Подавати в гарячому вигляді.

Схожі рецепти