Рецепт Російське спекотне з м'ясом фото

Російське спекотне з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Не знаю, що у вас буде на обід або вечерю? А як вам ідея апетитного, ситного і смачного спекотного з овочами, грибами і свининою в горщиках? Якщо вам подобається, тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт.

Хочу поділитися з вами докладною розповіддю, як приготувати російське спекотне з м'ясом і овочами в горщиках. Завдяки грибам і найрізноманітнішим спецій блюдо виходить дивно ароматним і насиченим. Обов'язково рекомендую взяти на замітку рецепт. При бажанні ви можете додати в спекотне кабачки, стручкову квасолю та інші овочі, які вам до душі. Також для пікантності можете покласти в кожен горщик по 1-2 чорносливу.

  • М'ясо - 400 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Гриби - 150 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 1-4 зубчиків
  • Сир - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Крем - За смаком
  • Зелень - За смаком
російське спекотне з м'ясом - фото крок 1
1. Ось такий апетитний набір інгредієнтів потрібно підготувати, щоб повторити цей рецепт на своїй кухні.
російське спекотне з м'ясом - фото крок 2
2. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою.
російське спекотне з м'ясом - фото крок 3
3. Окремо обсмажте нарізане кубиками м'ясо. Додайте сіль і спеції за смаком.
російське спекотне з м'ясом - фото крок 4
4. Гриби також слід обсмажити попередньо на вершковому маслі.
російське спекотне з м'ясом - фото крок 5
5. Очистіть картопля, наріжте його тонкими пластинками і посоліть за смаком.
російське спекотне з м'ясом - фото крок 6
6. Тепер можна збирати спекотне в горщики. На дно - м'ясо, потім - картопля, обсмажені овочі і гриби. Зверху присипте все тертим сиром. Накрийте кришками горщики, надішліть їх у духовку.
російське спекотне з м'ясом - фото крок 7
7. При температурі 200 градусів запікайте спекотне близько 1 годину, а потім залиште ще на 15-20 хвилин в духовці, вимкнувши вогонь. Перед подачею додайте подрібнену свіжу зелень і сметану.
Смачного!

Схожі рецепти