Російське спекотне з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що у вас буде на обід або вечерю? А як вам ідея апетитного, ситного і смачного спекотного з овочами, грибами і свининою в горщиках? Якщо вам подобається, тоді запам'ятовуйте цей простий рецепт.
Хочу поділитися з вами докладною розповіддю, як приготувати російське спекотне з м'ясом і овочами в горщиках. Завдяки грибам і найрізноманітнішим спецій блюдо виходить дивно ароматним і насиченим. Обов'язково рекомендую взяти на замітку рецепт. При бажанні ви можете додати в спекотне кабачки, стручкову квасолю та інші овочі, які вам до душі. Також для пікантності можете покласти в кожен горщик по 1-2 чорносливу.
- М'ясо - 400 грам
- Картопля - 400 грам
- Гриби - 150 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 1-4 зубчиків
- Сир - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Крем - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Ось такий апетитний набір інгредієнтів потрібно підготувати, щоб повторити цей рецепт на своїй кухні.
2. На сковороді з невеликою кількістю масла обсмажте подрібнену цибулю з тертою морквою.
3. Окремо обсмажте нарізане кубиками м'ясо. Додайте сіль і спеції за смаком.
4. Гриби також слід обсмажити попередньо на вершковому маслі.
5. Очистіть картопля, наріжте його тонкими пластинками і посоліть за смаком.
6. Тепер можна збирати спекотне в горщики. На дно - м'ясо, потім - картопля, обсмажені овочі і гриби. Зверху присипте все тертим сиром. Накрийте кришками горщики, надішліть їх у духовку.
7. При температурі 200 градусів запікайте спекотне близько 1 годину, а потім залиште ще на 15-20 хвилин в духовці, вимкнувши вогонь. Перед подачею додайте подрібнену свіжу зелень і сметану.
Смачного!
Смачного!