Тістечко «безе» (правильний рецепт)

Рецепт Тістечко «безе» (правильний рецепт) фото

Цей десерт відмінно підходить для всіх, хто стежить за своєю фігурою. Сьогодні я розповім вам, як приготувати тістечко "Безе" по правильному рецептом. Результат буде чудовим, не сумнівайтеся. Безе - дивовижний десерт, приготування якого відрізняється своєю простотою. Безе ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою, адже це один з найб...

Читати далі

Безе (меренге) з горіхами

Рецепт Безе (меренге) з горіхами фото

Рецепт приготування безе (меренге) з горіхами. Такі десерти користуються великою популярністю у Франції. У приготуванні безе можна використовувати будь-які горішки, але все ж, волоські горіхи підходять більше Кількість порцій: 24Цукрова пудра -  180 грамБілки яєчні -  4 штукиСіль -  0, 125 чайних ложкиГоріхи волоські -  50 грамСік лимонний -  2, ...

Читати далі

❤️ Безе❤️  - це крихке і повітряне печиво, яке зазвичай використовують для приготування тортів, пирогів та десертів. Це дуже простий рецепт, але його важко виконати на високому рівні. Якщо ви хочете, щоб ваші безе були легкими і крихкими, слід дотримуватися кількох правил.

✔️ Інгредієнти:

  • 4 білки
  • 1 чайна ложка лимонного соку
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1 склянка цукру

✔️ Інструкції:

  1. Нагрійте духовку до 120 градусів Цельсія.
  2. Використовуючи міксер з білою насадкою, вбийте білки до того часу, поки вони не стануть густими і пухнастими.
  3. Додайте лимонний сік та сіль, і продовжуйте бити масу до того часу, поки вона не стане густою і блискучою.
  4. Додайте цукор поступово, по одній ложці за раз, і бийте масу на високій швидкості, поки вона не стане жорсткою і блискучою.
  5. Викладіть печиво на покритий папером для пекарських виробів лист та сформуйте його за бажанням.
  6. Пекти безе в духовці приблизно 1,5-2 години, або доки вони не стануть сухими і легкими на дотик.

Відкривши духовку, залиште безе в ній на ще 30 хвилин, щоб вони постійно остигали.

Це розкішне печиво можна подавати окремо або використовувати для приготування тортів та десертів. ❤️ Безе❤️- це прекрасний десерт для будь-якої вечері, який неодмінно сподобається всім, хто його спробує. Спробуйте цей простий рецепт та порадуйте своїх близьких і гостей чудовим безе. Не забудьте дотримуватися правил приготування, і ваші безе стануть повітряними і крихкими. Цей рецепт також можна доповнити за смаком, додавши до маси невелику кількість ароматичної олії або ванільного екстракту. Крім того, ви можете декорувати безе за своїм бажанням, використовуючи мигдальну стружку, шоколад, фрукти чи ягоди.

Також, важливо пам'ятати, що безе дуже чутливе до вологості, тому під час зберігання його слід уникати контакту з вологою та зберігати в сухому місці.

❤️ Безе❤️- це чудовий десерт, який можна легко приготувати вдома. Дотримуючись правил приготування і зберігання, ви можете отримати повітряне, крихке і смачне безе. Спробуйте цей простий рецепт вдома та насолоджуйтеся смаком цього чудового десерту!

Кольорове безе

Рецепт Кольорове безе фото

Безе, напевно, любить кожен ласун, а кольорове безе порадує не тільки своєю ніжністю, але і карколомним видом! Особливо воно припаде до смаку дітям, відмінно підійде для прикраси тортів. Всім подобається експериментувати на кухні? З таким яскравим безе це більш ніж можливо! Різноманітність харчових барвників дозволить зробити безе різного кольору...

Читати далі

Меренге з shokoladom

Рецепт Меренге з shokoladom фото

Усім шанувальникам повітряної і ніжною меренги хочу запропонувати на замітку цей цікавий експеримент. Виходить не тільки приголомшливий смак, але і фантастичний колір у десерту. Раджу на замітку! Дуже простий, доступний і дійсно класний спосіб, як приготувати меренгу з шоколадом, хочу вам показати. Навіть у новачків в кулінарії все вийде, якщо до...

Читати далі

Російське безе

Рецепт Російське безе фото

Простий покроковий рецепт приготування безе по-російськи. Кількість порцій: 15-20Яйця -  2 штукиЦукор -  100 грам Складові. Відокремте жовтки від білків (для цього рецепта жовтки нам не знадобляться). Добре збийте міксером на максимальній швидкості. Переконайтеся що чаша міксера абсолютно чиста, так як крапля води або масла може зіпсувати безе. З...

Читати далі

Бананове безе

Рецепт Бананове безе фото

Ніжне, хрустке безе з шматочками банана сподобається дорослим і дітям. Дуже добре підходить для сімейного чаювання. Раджу ознайомитися з рецептом. Аналогічним чином ви можете приготувати безе з будь-яким іншим фруктом або ягодами.Куряче яйце -  3 штукиЦукор -  0, 5 склянкиКрохмаль -  1 Ст. ЛожкаБанан -  1 штукаСіль -  За смаком Підготуйте інгреді...

Читати далі

Крем «мокре безе»

Рецепт Крем «мокре безе» фото

Цей вид крему є чимось середнім між рідким кремом і зефіром. Справа в тому, що при застиганні він твердне, тому його можна використовувати по-різному. Ось, як приготувати крем "Мокре безе " . Мокре безе - це всього лише гарненько збитий білок з цукром і лимонною кислотою. Чому з нього не готують безе? готують. Тільки безе запікають, а мокре безе ...

Читати далі

Безе в мікрохвильовці

Рецепт Безе в мікрохвильовці фото

Безе в мікрохвильовці - прекрасний десерт до кави, чаю за рекордно швидкий час. Приготування безе - це, звичайно, не найпростіший процес, проте мікрохвильовка істотно його полегшує. Ці солодкі, білі і повітряні коржі по-моєму люблять все - мої діти точно готові їсти їх цілодобово :). Смак безе, приготованого в мікрохвильовці, відрізняється від см...

Читати далі

Повітряний десерт з ягодами

Рецепт Повітряний десерт з ягодами фото

Для святкового столу або до чаю в вихідний день раджу вам спробувати повторити в домашніх умовах цей цікавий і нескладний варіант, як приготувати повітряний десерт з ягодами. Смачно дуже! Поєднання ніжного безе зі збитими вершками і соковитими ягідками - хіба не здорово? Такий десерт однозначно оцінять як дорослі, так і дітки. Ягоди ви можете взя...

Читати далі

Райдужні меренги

Рецепт Райдужні меренги фото

Райдужні меренги на паличці - відмінний десерт для всіх ласунів. Такими яскравими безе можна прикрасити будь-який торт. Буде гарно і дуже ошатно. Приготувати райдужну меренгу дуже просто. Для того, Щоб отримати 5-6 яскравих, красивих безе, буде потрібно всього лише білок одного великого яйця і 60 грам цукру. До процесу приготування можете залучит...

Читати далі

Італійська меренга

Рецепт Італійська меренга фото

Меренга - відмінна альтернатива різним кремам, мусів, джему і до решти, що використовується для прикраси кондитерських виробів. Пропонуємо простий і доступний рецепт, як приготувати італійську меренге. Кондитери виділяють різні види меренги, що відрізняється за способом приготування. Рецепт цієї найбільш простий. Її текстура виходить дуже ніжною,...

Читати далі

Тістечка безе

Рецепт Тістечка безе фото

Ці тістечка безе занадто солодкі і милі, щоб їм чинити опір! Спечіть свої власні домашні тістечка безе і зробіть враження на свою сім'ю і друзів! класичний рецепт. Дивіться, як приготувати тістечка безе класичне. Такі ніжні солодкі печенюшки відмінно підійдуть до вечірнього чаювання або просто порадують вашу родину. Діти особливо оцінять цю солод...

Читати далі

Печиво у вигляді грибочків

Рецепт Печиво у вигляді грибочків фото

Легке, повітряне печиво-безе з білка в формі печериць - це забавний і оригінальний десерт до чаю, кава і особливо - на святковий стіл. Показую як приготувати печиво у вигляді грибочків! Багато хто боїться зв'язуватися з бізе і взагалі з білковими печивом. І дарма, вони готуються насправді просто. Головний секрет - у винному камені, в магазині мож...

Читати далі

Лимонне безе

Рецепт Лимонне безе фото

Ніжне, ароматне лимонне безе нікого не залишить байдужим. Цей легкий десерт сподобається дорослим і дітям. Безе буквально тане в роті, залишаючи легку лимонну нотку смаку. Безе - десерт французької кухні, давно підкорив багато країн. Легкий і повітряний, він підійде до будь-якого солодкого столу. Лимонним безе також можна прикрасити торт або зроб...

Читати далі

Меренга на водяній бані

Рецепт Меренга на водяній бані фото

Швейцарська меренга - білковий заварний крем, який готують на водяній бані. Меренга виходить щільною, міцної і стійкої, що зручно для прикраси тортів і тістечок. Швейцарська меренга готується просто і виходить завжди. Ідеальний крем для торта і приготування безе, який можна зробити чисто білим або кольоровим із застосуванням барвника. Вага білка ...

Читати далі