Безе в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Безе в мікрохвильовці - прекрасний десерт до кави, чаю за рекордно швидкий час. Приготування безе - це, звичайно, не найпростіший процес, проте мікрохвильовка істотно його полегшує.
Ці солодкі, білі і повітряні коржі по-моєму люблять все - мої діти точно готові їсти їх цілодобово :). Смак безе, приготованого в мікрохвильовці, відрізняється від смаку тих, які робимо в духовці. Але тим не менш - це смачно і солодко :). Цей простий рецепт безе в мікрохвильовці виручав мене не раз. І коли гості практично на порозі, і коли діткам раптом солоденького захотілося. Та й як прошарок для багатьох тортиків ці печива теж дуже навіть згодяться. Робити безе стандартним методом дуже довго, однак якщо ви озбройтеся мікрохвильовкою і візьмете на замітку цей простий рецепт безе в мікрохвильовці, то прекрасний десерт ви приготуєте буквально в лічені хвилини Пробуйте, експериментуйте - і у вас все вийде!
- Яйце - 1 штука
- Цукрова пудра - 250-270 грам